tiistai 16. syyskuuta 2008

Nappikauppaa ja lankatyrkkyä


Huomasin Jahvaan nappeja etsiessä, että nappivarastoni on päässyt kutistumaan huolestuttavasti. Olen pitkään napittanut itseni Lapualta helluntaiseurakunnan kirpputorilta, mutta siellähän en ole käynyt muuton jälkeen.

Ja kun tässä kerran palkallisia virkanaisia vielä muutama kuukausi ollaan, niin klikkailin itseni Polinkan sivuille ja heittelin puolihuolimattomasti ostoskoriin...

...vähän kelttityyliä...

...vähän luonnonläheisyyttä...

...vähän pieniä vaahteranlehtiä, joissa osassa näkyy jo kuuraa...

...vähän lisää vaahteranlehtiä...

...ja vielä isojakin vaahteranlehtiä. Nam!

Nämä söpöläiset tulivat kaupantekijäisinä.

Kun kotiin on tullut jotakin uutta, niin jostakin on päästävä eroon... Tai no, näistä olen yrittänyt päästä eroon jo Huudossa.

Kaupan siis kolme korkkaamatonta kerää Gedifra Tiago -lankaa. Materiaali 50 % silkkiä, 50 % viskoosia. 50 g = n. 80 m. Tiheys 15 silmukkaa, 20 kerrosta, puikot nro 6. Väri 6812, värierä 91506A.


Sekä lisäksi kaksi kerää Novitan Helen-lankaa. Ovat korkkaamattomia mutta vuoden verran lankakorissa pyörineitä, siis hiukan "löystyneitä". 100 % polyakryylia, 50 g = n. 105 m. Tiheys 18 s, 26 krs. Puikot 4-5. Väri ja erä 586369, 6543.


Jos kiinnostusta on, tehkää tarjouksia sähköpostiini kaisantuumooksia at gmail piste com (huomatkaa kaksi o:ta tuumooksissa)! Vaihdossa otan rahaa tahi lankaa tahi mitä keksitte tarjota. :)

4 kommenttia:

  1. Blogissani on sinulle pientä piristystä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos hurjasti linkistä! Mä olen kaipaillut kunnon nappeja, mutta en ole hokannut netistä etsiä. Nuo oli aivan ihania!

    VastaaPoista