keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Joulu ja juhannus

Vähän hirvittää. Kaiken järjen mukaan käsikirjoitukseni pitäisi lähes 280 jo kirjoitetulla liuskallaan olla kallistumassa loppupuolelle. Mutta miten minusta tuntuu, että tarina vain venyy ja paukkuu... Kuinka monisatasivuisen romaanin nykyneuloja jaksaa lukea?? =)

Mutta tänään tuli kivaa postia! Jokin aika sitten Pelagia kyseli kilpailulla nimeä ihastuttavalle torkkupeitolleen. Peiton kuvan nähdessäni ensimmäinen mielleyhtymä oli "Kesätaivaan alla". Ehkä siksi, että odotin niin hartaasti kesää! Yllätyksekseni ehdottamani nimi miellyttikin kaikista eniten arvovaltaista tuomaristoa 9 vee, ja tänään sain Pelagialta palkinnon. Ja millaisen palkinnon!

Sami toi postin tullessaan ruokikselle, ja kiljuin ääneen kun nostelin kuoresta aina vain lisää ja lisää tavaraa...


Koululaisten tekemä kalenteri, pesukinnas, sylillinen KoolAideja (mitä nuo pienet kapeat KA:t ovat, jotain uusiako?), ihana kortti (kiitos tsemppauksesta, sitä tarvitaan! :) ja Cloverin neuletarvikepussukka!


Kalenteri on aivan upea, koristettu lasten piirustuksilla sekä teksteillä, kuten tällä mainiolla runolla. Kestää elokuusta elokuuhun, hauskaa! Ja lukujärjestyksetkin löytyvät. Kolmesta uusimmasta työhakemuksestani yksi onkin opettajaksi - tosin erääseen opistoon, ei peruskouluun. =)


Mistä tiesit, että juuri tänä aamuna katselin tuomitsevasti kauheaa pesukinnastani, jonka olen ommellut vanhasta pyyhkeestä, ja pohdin rupeaisiko neulomaan (huom. minä en virkkaa =) uutta kun Pelagiakin niitä tekee...


Tämä oli huippu! Mistä tiesit, että olin monen monta kertaa harkinnut tämän Cloverin setin tilaamista GetKnittedistä?? Tämä oli tullut Tallinnan kautta, koskahan sinne itse selviäisi.


Onks vähä söötti...


...ja onks vähä ihanii!! Tää niinku tahtois heti tehä jotain jossa tarvitaan silmukkapidikkeitä ja lukittavia kerrosmerkkejä... Ja sit tää vois tehdä jotain, jossa tarvitaan noita ihania stoppareita...

Kiitos Pelagia!

6 kommenttia:

 1. On se kivaa kun kelpaa! Ihan vinkkinä vain, että kalenteri on lasteni koulun vanhempainyhdistyksen teettämä (yhym, minä olen lafkan pj, nostetaanpa sen verran kissan häntää...) ja kannesta löytyvät kaikkien koululaisten nimet, oman jälkikasvuni nimet myös sieltä joukosta... Ja esikoisen runo löytyy helmikuulta (se, missä puhutaan airottomasta jollasta) sekä hieno ilveksen pää (heinäkuulla)rivin vasemmasta reunasta.
  Tää ihan oikeesti niinku halus tuoda jotain kivaa näihin jutskiin sieltä Tallinnasta ja siks tää niinku panttas ton paketin lähettämistä näinkin kauan... =) Joo, tunnustan, ostin tuollaisen itsellenikin...
  Ja noista Kool-aideista: minullahan on isoveli, joka asuu jenkeissä, ja hän toimittaa minulle tuota tavaraa aina pyydettäessä... Nuo pienemmät pakkaukset hän toi jollain kerralla, ovat sellaista kokoa, että voi tehdä mehun suoraan juomalasiin eli pienempiä kuin nuo tavanomaiset.
  Ja sitten vain nauttimaan lahjoista, minä täällä vielä vähän hykertelen, kun on niin kivaa antaa lahjoja!

  VastaaPoista
 2. Tämä neuloja jaksaa lukea mitä vaan miten pitkälti vaan. Esim. Ajanpyörästä olen lukenut kaikki suomennetut osat eli muistaakseni 22 tai 23....

  VastaaPoista
 3. Kyllä neuloja jaksaa! Itse olen lukenut useamman yli 1400-sivuisen opuksen. Kyllä sellainen menee, kunhan tarina on tarpeeksi kiinnostava.

  VastaaPoista
 4. Jeps kyllä me neulojat jaksamme lukea. Itsekin useamman tiiliskiven lukeneena voin vakuuttaa. - Megi -

  VastaaPoista
 5. Samaa toitotan kuin edelliset puhujat. Että jos siinä tuhannen sivun paikkeilla alat suunnitella tarinan kääntämistä vähitellen loppua kohti? ;o)

  VastaaPoista
 6. kyllä sitä jaksaa lukea jos on hyvä ja mielenkiintonen kirja. :) jotenkin vaan ei ole kuitenkaan tullut luettua pitkään aikaan kunnolla..ajanpuutetta? itse en ainakaan osaa lukea ja neuloa yhtäaika..

  VastaaPoista