torstai 5. kesäkuuta 2008

KIPpaamaan, KIPpaamaan...

Edit-täti seikkailee lopussa.

Ihan ensiksi: kun kysyin, kuinka paljon neuloja jaksaa lukea, en tarkoittanut epäillä ettettekö te jaksaisi lukea! =) Vähän vain hirvittää, kun en osaa lopettaa...

Mutta asiaan! Ihan tiedotuksena, että Seinäjoella vietetään KIP-päivää la 14.6.2008 klo 10-14 torilla. Meille on varattu ihan mukavan kokoinen alue, jonka hinnan (15 €) maksamme sitten mukaan tulleen porukan kolehdilla. On myös mahdollista myydä alueella omia lankojaan tms.

Tuoleja yritetään saada paikalle, mutta jos sinulla on esim. kevyitä taitettavia puutarhatuoleja, niille olisi varmaan käyttöä. Myöskin aurinkovarjoja saatetaan tarvita (sanoo nimim. itsensä viime vuonna pahasti polttanut =). Ja omat vesipullot ja aurinkorasvat mukaan!! Kahvia voi ostaa läheisistä kahviloista tai sitten tuoda omat eväät. Vessa (edullinen) löytyy Torikeskuksen kellarista.

Sateen sattuessa neulomme sateessa... Tai siis keksitään jotain.

Nämä ja muut jutut löytyvät myös KIP-sivultamme. Yritämme tiedottaa myös lehtiä ym kun vain päästäisiin läpi hienonhienoissa tapahtumakalentereissa...

Tilted Duster on valmis ja kasattu! Tosin epäilen vähän joudunko purkamaan toisen hihan olkapääsaumaa, tuli niin ruma... Joudun myös höyryttämään aika tavalla, sillä vaikka ohjeen vastaisesti neuloin sileän osuuden helmaan muutaman kerroksen resoria, se käpristyy rumasti. Vinkkejä? Kuvia tulee, kunhan saan päättelyt, napit ym. hoidetuksi.

Edit-täti tuli muistuttamaan, että olettehan jo löytäneet Jämä-Ullan! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti