tiistai 3. kesäkuuta 2008

Kiitos!

Lämpöinen kiitos teille kaikille, jotka kävitte vinkkamassa sekä liikkeitä että niistä kertovia sivuja! Minulla on ollut tänään mahdottoman mukava päivä, kun olen säntäillyt sankarittareni kanssa ympäri ämpäri Helsinkiä - minkä lisäksi kaikki maksettiin hänen luottokortillaan, eikä minun tarvinnut kantaa edes kasseja! :D

Oli aikoja, jolloin uskoin tuntevani Helsingin kohtuullisesti, mutta nyt jouduin turvautumaan Eniron karttapalveluun aika monesti. Muutenkin epäilen, että mikäli kesällä finanssi- ja muu elämäntilanne suinkin sallii, tämä "neuleshoppaajan reitti" pitäisi testata ihan käytännössä (leivoskahviloineen kaikkineen). Vapaaehtoisia, anyone? ;)

Kustantajalta ei ole edelleenkään kuulunut mitään kommentteja, joten kirjan ilmestymisestä ei ole tietoa. Aikomukseni on kuitenkin yrittää saada tarinan raakaversio kokonaan valmiiksi seuraavien puolentoista viikon aikana - siltä varalta, että muut työt kutsuisivat sen jälkeen. Elleivät kutsu, niin sittenhän on aikaa muokkailla tekstiä rauhassa.

8 kommenttia:

 1. Voi, täällä jo odotellaan! Toivottavasti kustantaja tarttuu kirjaasi.

  VastaaPoista
 2. Täälläkin toivotaan että kustantaja olisi suotuisa!

  Voisin olla valmis liittymään "testiryhmään" Helsingin rautatieasemalta. Mulla polttelee Menitan 2€ lahjakortti kukkarossa ja olisihan se ihan haaskausta jättää se käyttämättä!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa tänne vaan! Mielelläni mukaan lähden, jos se vaan aikatauluuni sopii. Kirjaasi odottelen innolla, vaikka siitä, että saat sen markkinoitua jollekin kustantajalle taitaa mennä vielä aika kauan ennen kuin sen käteeni saan.

  VastaaPoista
 4. No niin, tikkuajat lähtee Helsinkiin opintomatkalle. I´m in.

  VastaaPoista
 5. Heti kun kirja on kaupoissa, niin menen ostamaan sen! Ja luenkin samantien =)

  VastaaPoista
 6. Mielenkiinnolla odotan, että joku kustantaja innostuisi asiasta.

  Ja tervetuloa pääkaupunkiseudulle, olisihan se mukava nähdä sny ihan elävänä.

  VastaaPoista
 7. Me olemme menossa isännän kanssa lauantaina Helsinkiin kun meillä on perjantaina 10 v hääpäivä. En taida uskaltaa kokeilla lankashoppaajan reittiä tuolla meidän matkallamme ;)

  VastaaPoista
 8. Hei. Kiva kun sait apua lankakaupppaesittelyistäni, ja hyvä kun joku osasi sinne vinkata. Mielelläni annan lisätietojakin jos tarvitset. Olen kaikissa kuvaamissani kaupoissa jutellut myyjien kanssa, jonkun kanssa enemmänkin. Ja lankakaupan asiakkaat ja ilmapiiri ovat tuttuja; olen Priimassa lauantaisin myyjänä. Blogista löytyy e-osoite jos jotain tietoja haluat/tarvitset. Ja tietysti oikealle kauppakierrokselle mielelläni lähden ns. oppaaksi ja leivoskahviseuraksi.

  VastaaPoista