tiistai 13. toukokuuta 2008

Muuttoa muuallakin

Ihan vaan tiedoksi (mikäli Blogilista suvaitsisi huomata tämän päivityksen vuorokauden sisään) niille, jotka mahdollisesti huomenna ensimmäistä kertaa ovat tulossa Etelä-Pohjanmaan neuletapaamiseen: paikka ei enää ole Cafe Frame, valitettavasti!

Uutta vakipaikkaa etsitään, mutta huomenna klo 17 alkaen kokoonnumme Käsityöaitta Fionassa, Puistopolku 15, Seinäjoki (kävelykadulla Anttilan lähellä). Omat eväät mukaan - ja neuleet tietysti! :)

Omat neuleet ovat vähin erin edistyneet. Kun pahin muuttorumba oli takana, muutama ilta meni ihmetellessä, kun mikään pakollinen työ ei kutsunut. Paria neuletta aloitin, molemmat purin. Nyt on tekeillä pinkki jakku kesän Modasta. Jotakin toppiakin voisi aloitella. Jotenkin vain kesäneuleet eivät niin kauheasti iske, vaikka viikonloppuna sää olikin lämmin.

Mutta jospa se tästä. Elossa kuitenkin olen ja ehkä tänne Kerällekin taas jotain valmista ilmaantuu... :) Ja muuten, siihen alakerran lankakauppaan en vielä ole piipahtanut - muutossa sain allergian kaikkea kamaa kohtaan ja yritän neuloa ensin vanhoja lankoja pois! :D

1 kommentti: