tiistai 13. toukokuuta 2008

Jatkoa seuraa...

Olen tänään ollut kotosalla, ja kun työsähköposti ei ole antanut aihetta aktiviteetteihin, surffaillut muuten.

Mm. vasta nyt perehdyin tarkemmin Novitan Neulomo-keskustelupalstaan. Loin nimimerkin - pikkuK sielläkin - ja osallistuin muutamaan viestiketjuun.

Sitten törmäsin ihan ihmeelliseen aiheeseen. Minulla ei ole harmainta aavistusta, mistä siinä alunperin oli kysymys, mutta ilmapiiri ja kielenkäyttö ei ollut ollenkaan sitä, johon olen käsityöpiireissä tottunut. Minä kun aina julistan, miten esim. neuleblogeissa ei nillitetä vaan rohkaistaan toisia!

Äsken novitalaiset olivat viheltäneet pelin poikki. Neulomo on suljettu 15. päivään asti ja sieltä siivotaan pahan mielen viestit.

Ihmeellistä.

13 kommenttia:

 1. No höh, onpas erikoista siellä Neulomossa. Mä en tosin ole osallistunut keskusteluihin enää ehkä pariin vuoteen, vaikka Helminalle-nimmarikin on alun perin Novitan neulomoon keksitty :).
  Tulin tietysti ihan kamalan uteliaaksi, mitähän ihmeen juttuja siellä neulomossa sitten on ollut.. Harmillista totta tosiaan.

  VastaaPoista
 2. Seurasin viestiketjua niin pitkälle kuin pääsin, mutta en tosiaan käsittänyt kuka oli suuttunut kenelle ja mistä. Ilmeisesti siellä kirjoitteli joku, joka loukkaantui siitäkin kun sanottiin että aurinko paistaa... :)

  VastaaPoista
 3. Joo, siellä huseerasi tämä eräs nimimerkki, joka kirjoitteli aika levottomia. En edes yrittänyt ymmärtää, että mistä oli kysymys. Teki mieli repiä hiuksia, kun en mitään tolkkua saanut kyseessä olevan ihmisen viesteistä. Niin ja lainailihan se viestiketjuja myös omaan blogiinsa.

  Jännä että novita laittoi nyt neulomon jäähylle. Käsittääkseni asia oli jo rauhoittunut. Ei kuitenkaan kannata säikahtää, olet ilmeisesti tullut aika pahaan saumaan neulomoon. Muuten tunnelma on juuri sellainen leppoinen, jota juuri kuvailit:)

  VastaaPoista
 4. ai no nyt mullekin selvisi, miksi näyttö oli tyhjää täynnä, kun kömmin sinne iltapäivällä. Yhdellä on/oli kai ongelmia itsensä kanssa ja purki sitä Neulomoon. Yleensä siellä on ollut kiva ilmapiiri ja on, kunhan ei ala jauhaa sen yhden kanssa.

  VastaaPoista
 5. Ja suljettu? Käyn siellä joskus, mutta nyt en ole käynyt moneen viikoon, kun vanhan koneen selaimen suosikkilista on yhä edelleen cd:llä jossain....

  VastaaPoista
 6. No, onpas onnetonta jos yksi ihminen onnistuu sotkemaan asiat noin että koko paikka joudutaan hetkeksi sulkemaan. Mun ei ole tullut poikettua neulomossa kuin muutaman kerran mutta ihan asiallista ja mukavaa jutustelua siellä on aina niillä kerroilla ollut.

  VastaaPoista
 7. Minä ole aktiivi neulomolainen ja voin vain todeta että se oli aika kamalaa viimeisen kuukauden ajan.

  Enää ei voinut kirjoittaa mitään kun heti jo sai syytteitä rasismista jne. Ihmettelen vain että mitään ei tullut suoraan minulle vaikka uskonto jne vedettiin peliin yhden ihmisen taholta.

  No joo, se siitä.

  Toivottavasti suursiivous auttaa.

  VastaaPoista
 8. joo, aikamoiseks siellä meininki meni tässä taannoin kun eräs nimeltämainitsematon nimimerkki saapui sekoittamaan pakkaa.. lopussa vissiin vielä vaihtoi nimimerkkiäkin ja sama jatkui..

  VastaaPoista
 9. en osallistunut noihin keskusteluihin, vaikka täytyy myöntää että ko henkilö ärsytti aivan suunntattomasti. Ja sai siis alkunsa ei mistään, hän vain provosoi (?) muita ja ärsytti minkä ehti. Sitten tilanne rauhoittui, mutta jostain syystä hän nosti vanhat keskustelut taas ylös ja jatkoi p**kan jauhamista. Siis mun mielestä yksi henkilö sotki nyt koko mukavan ilmapiirin. Surullista. Tuntuu vähän niinkuin olisi lääkitys jäänyt pois tai jotain. Siis ihme touhua sen meuhkaaminen.

  VastaaPoista
 10. Aikamoista tosiaan tuo meininki. Itse en ole aktiivineulomolainen, käyn välillä lukemassa, mutta ani harvoin mitään kirjoitan. Moneen asiaan sieltäkin olen kuitenkin saanut vinkkejä. Luin myös noita ikävämpiä ketjuja tuossa taannoin ja tuli kyllä kurja olo. Sitä on niin tottunut, että neuleblogeissa ja muilla käsityöaiheisilla sivuilla törmää vain ystävällisyyteen ja auttavaisuuteen ja sitten tuleekin vastaan tuollaista rähinää. Ihmisiähän tässä tietenkin kaikki ollaan ja kaikilla on huonompia ja parempia päiviä, mutta itse voi säädellä sitä, millä tuulella ollessaan nettiin kirjoittaa...

  VastaaPoista
 11. Joillekin tuntuu olevan elämäntehtävä toisten provosoiminen keskustelupalstoilla :(

  Kiitokset huivikehuista :) Tää tais olla viides tätä mallia, mun "aivoton matkaneule" kun toiset kuljettaa sukkia :D

  VastaaPoista
 12. Kävin tuumooksissa sun kotia katsomassa ja kyllä täytyy sanoa kaunis se on! Todella nätti koti! Vaikka onkin Jalasjärvellä...

  VastaaPoista
 13. Harmi tuo Neulomon sotku, vaikka en tämän enempää siitä tiedäkään.

  VastaaPoista