perjantai 16. toukokuuta 2008

Aikaan sinikellojen...

Ei. Vaikka olen valitellut viime aikoina tappavaa väsymystä ja vaikka sen mahdollisesta syystä on vihjailtu ja vaikka puikoilta putosi tänään tällainen - ei, en ole raskaana. :)Uudessa kodissa sätkin aluksi kuin sähköjänis neulomusten suhteen. Entiset olivat valmistuneet ennen muuttoa, ja yhtäkkiä en osannut aloittaa uusia töitä.

Nyt niitä on jo tekeillä muitakin, mutta kun tänään blogeja lukiessa törmäsin jälleen kerran Villapallon hauskalla myssyohjeella tehtyihin lasten päähineisiin, innostuin. Lähipiirissä kun nuori herra viettää pian 2-vuotissynttäreitään, enkä usko kesäpipon olevan ollenkaan turha osana lahjapakettia. Kun minulla vieläpä oli täsmälleen oikeaa lankaa ja vielä oikean värisenäkin! :)

Hauska tätä oli neuloa, aikaa kului muutama tunti. Oikeastaan harmi ettei ole omia lapsia, omalle kovasti levinneelle olemukselle on paljon rankempi neuloa!

Ohje: Villapallon Bluebell
Puikot: 3,5 mm bambut
Lanka: vihreä (25 g) ja sininen (50 g) Tennessee

Ja onhan siinä vihreää:


4 kommenttia:

 1. Suloinen myssy.
  Niin, on se vaan aika upea tunne kun ei tarvitse lähteä, vaan se toinen on siinä vieressä jo valmiiksi.

  Mukavaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 2. Moi, olit jättänyt blogiini kommenttia jääkiekko-otteluista, ja tulin vain kertomaan, ettei meilläkään ole sitä boksia, jotta yhtään mitään voisi telkasta katsella. :) On ollut hyvä päätös olla ilman telkkaa, en ole kaivannutkaan. :)

  Kiva, kun luet ja kommentoit blogiani. :) Itse olen tainnut joskus blogissasi piipahtaa, mutten seuraa vakituisesti. Ehkä pitäisi lisätä sinut suosikkeihin. :)

  VastaaPoista
 3. Tuo myssy on söpöliini! Minunkin pitäis tehdä tuommosia,pieniä päitä olisi ,jotka myssyä tarvis. Älä ny mua murehdi,kyllä mä taas tästä riskaannun:)

  VastaaPoista