tiistai 6. toukokuuta 2008

Pikku K ratsastaa jälleen!

Muutto on ohi - sen tavallistakin sanoinkuvaamattomammasta karmeudesta voitte lukea lisää Tuumooksista - ja netti pelittää uudessa kodissa. Hip ja hei!

Iloisena säntäsin Blogilistaa penkomaan, vaan mitä vanhat silmäni näkevätkään. Blogilistahan on nyt uusi ja entistäkin parempi. Samin ja minun synonyymi sille, että hyviä sivustoja uudistetaan toimimattomiksi... No, toimiihan tuo, kun jaksaa odottaa. Ja odottaa. Ja odottaa. Onhan siinä ihan kivojakin uudistuksia. Kai sille tottuu...

Käsitöitä ehkä joskus taas, kun elämä rauhoittuu. Vaikka asuntomme on nyt iso, niin ei tänne valitettavasti lankaa sovi kovin paljon enempää kuin entiseenkään!

4 kommenttia:

 1. Hee! Mä jo otsikosta riemastuin, että ootko säkin aloittanut ratsastuksen??!! ;D ;D (ja samassa muistin, että ei taidakaan olla sulle sopiva laji kun on tuo tippumisriski...)
  Nähdäänkö ens keskiviikkona?

  VastaaPoista
 2. Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

  Kyselylomakkeeseen


  Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

  Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

  VastaaPoista
 3. Joko on elämä rauhoittunut? Mitenkä se onkaan siellä Jalasjärvellä niin rauhatonta...Ja kyllä sä olet kekseliäs,ottaa nyt mahatauti juuri muutopäivän aikoihin:)No,kaikkee hyvää sinne nyt kuitenkin ja olen toiveissani,että neuletapaamisessa nähdään!

  VastaaPoista