tiistai 4. maaliskuuta 2008

Ei tässä tarvikkeista pulaa olisi...

Perjantaina niin minä kuin kai moni muukin säntäsi Ilun kauppaan lankoja tutkimaan. Ei tilaus ihan tunnissa tullut ;) mutta parissa päivässä kuitenkin: perjantaina tilatut langat putkahtivat postista eilen. Kiitos Ilu!

En osaa ottaa niin kauniita kuvia langoista kuin toiset, mutta saanko silti esitellä: Handu handdyed, merinovilla (65 %), bambu (20 %), silkki (15 %). Sävy Here Comes the Sun. Toivon niin! Tai tulisi ainakin Clapotis.


Kevään Modakin tuli tänään. Välillä kyllä mietin, pitäisikö edes joku tilaamastani kolmesta neulelehdestä laittaa katkolle: ehdin hädin tuskin neuloa yhden mallin per lehti, kun jo vuodenaika vaihtuu ja uusi lehti ilmestyy. Ja sitten hölmö menen vielä tilaamaan kirjoja... Kun minun pitäisi parhaillaan kirjoittaa yhtä! Lisäksi viime päivien neulomusten parissa olen todennut, että osaan siis kirjoittaa - mutta en osaa lukea. Siitä lisää myöhemmin...

Mutta tässä muutama mieluisa poiminta Modasta.


Lampunvalo osui kuvaan pahasti, au. Mutta tykkään tunikoista ja tämä olisi kiva. Tosin minulla on jonkinlainen tyylikriisi. Kun aikoinaan laihdutin itseni 42-kiloiseksi, meni aikansa, ennen kuin löysin oman, nukkemaisen tyylini. Nyt olen vuoden-parin sisään erinäisistä syistä kerännyt kiloni takaisin. Silti yhä kuvittelen näyttäväni hyvältä tällaisissa asuissa. Hm.


Samat sanat kuin edellisestä... Sitäpaitsi epäilen, ettei kärsivällisyyteni riittäisi. Mutta on kaunis.


Perusribbineuletakki olisi aina hyödyksi! Tätä voisin tosissani harkita.


Tämä on ihana. Tämän teen jos suinkin...

Tässäkin blogissa tiedoksi, että minä ja lankani olemme tämän kevään kuluessa suuntaamassa pois Lapualta. Ei toki kauaksi, Samin luo vain. Kolmen vuoden edestakainen ravaaminen alkaa kypsyttää. Käytännön asioita on vielä järjesteltävänä, mutta vakaasti uskomme että viimeistään juhannuksena asumme yhdessä. (Ja kyllä, langat täytyy siis muuttaa ensin - olisihan hirmuista, jos jokin lanka olisi väärässä paikassa inspiraation iskiessä! :)

2 kommenttia:

  1. Ei oo tällä mäjellä vielä näkynyt koko modaa, vaikka sitä olisi varsinkin tälläisenä päivänä kaivattu enemmän kuin kipeästi.

    VastaaPoista
  2. Järjestys se pitää olla muuttaessakin!
    Olen seurannut blogejasi jo kesästä lähtien. On mukava lukea. Onnea vain kaikkiin kiemuroihin elämässäsi.

    Ps.Taisi olla veljesi kirjoitus Maaseudun tulevaisuudessa muutama päivä sitten.

    VastaaPoista