perjantai 29. helmikuuta 2008

Ensimmäiset kerhokirjat

Postipoika pudotti luukusta lapun isokokoisesta kirjeestä. Ihmettelin, kun en muistanut tilanneeni mitään (tai siis olin tuntia aiemmin tilannut ja maksanut Ilun ihanaisista langoista, mutta en jaksanut uskoa että Ilun handu sentään ihan noin nopeasti tilausta toimittaisi! :).

Postissa olikin paketti Juju-kirjakerholta, johon menin yksi ilta liittymään. Suloiset sukat ja Erika Knightin Tyylikästä virkaten.

Joku jossakin blogissa (tää on taas niin tätä...) valitteli pettyneensä kyseisiin kirjoihin. Täytyy tunnustaa, että ensimmäisellä pikaisella vilkaisulla huomasin joka sivulla odottavani, josko nyt tulisi se ihanainen ohje... Eikä tullut. Ihan kivoja juttuja, muttamutta. Missä olivat kaikki pitsit ja palmikot ja pintaneuleet? Missä virkatut vaatteet? Muutkin kuin aamutossut.

Noh, mutta saipa sisäinen suloni halavalla... (Anttila muuten myy koko sarjaa dvd:nä, melkein sorruin! :)


Kirjojen ja näppiksen välisenä pehmusteena tulossa jotakin, jonka mukaan minä näköjään vielä kuvittelen talven tulevan... Väri ei oikeasti ole harmaa vaan petrooli!

4 kommenttia:

 1. Siis Tankki täyteen dvd? Oi, varmaan pakko sortua, oli minun lapsuuteni suosikkeja! Varsinkin Juhana...

  VastaaPoista
 2. Minulla on ollut tuo Tyylikästä virkaten jo kauan kirjahyllyssäni (sain lahjaksi aviomieheltä, itse en varmaankaan olisi ostanut), ja olen toteuttanut siitä kolmet tuollaiset tossut sekä yhden pullon päälle virkatun suojuksen, siinä kaikki. Mutta ideakirjana se kyllä toimii, olen esim. sen kautta "löytänyt" tuon suosikkivirkkuuni eli sen mallin, jota on kirjassa käytetty raitapeitteeseen... Kävin itsekin vilkaisemassa JuJun sivuja heti, kun huomasin linkin blogissasi, mutta eipä ainakaan vielä minua houkuta.
  Tuo Tankki täyteen pitäisi ehkä ostaa miehelle lahjaksi... =)

  VastaaPoista
 3. Juu, Tankki täyteen -dvd:tä (tai taisi olla tuplapakkaus) myiskenneltiin muistaakseni huimaan 9,99 euron hintaan. Melkein harmittaa etten ostanut!

  Pelagia, minähän en ole mikään erityinen virkkauksen ystävä, joten ehkä siksi kirja ei iskenyt... Ai miksi sitten valitsin sen liittymislahjaksi? SIksi, että ne muut iskivät vielä vähemmän! :)

  VastaaPoista
 4. samat valitsin, loppuviikosta sain. :)

  VastaaPoista