keskiviikko 19. syyskuuta 2007

Pysyvä tiedote

Piipahdin vain lisäämässä tuonne sivupalkkiin laatikon, jossa kerrotaan eteläpohjalaisten tikkuajien kokoontumisajat. Olkoon siellä pysyvästi, toivon mukaan rohkaisee uusiakin tulijoita mukaan.

Tänään meitä oli 11 naisen iskujoukko Café Framessa. Itse olin syysflunssasta johtuvan surkean kuntoni vuoksi koko päivän kahden vaiheilla siitä, lähdenkö ollenkaan vaiko en. Mutta kun Intsu oli jo luvannut kyydin, niin lähdin sitten kuitenkin.

Ja teki hyvää sekä sielulle että mielelle! Nauru puhdisti ja vahvisti keuhkoja, eikä niistää tarvinnut kertaakaan. :) Tämä siitä huolimatta, että julmat kanssatikkuajat pakottivat minut tekemään elämäni ensimmäisen Shetland Trianglen loppuun, ennen kuin päästivät kotiin... Oikeassa olitte, kyllä minun se täytyy vielä tänä iltana pingottaa! :D

Kiitos Intsulle turvallisesta kyydistä (poliisikin ohitti meidät vasta loppumatkasta ;) ja kaikille loistavasta seurasta!

5 kommenttia:

 1. Taas se toisella tapaa kommentin lähettäminen epäonnistui,joten hah haa,anonyymi taas täällä!!:):) No ,pian on siitä huivistasi kuva! Me ollaan lahjakkaita pakootamisessa! Ei se poliisiauto olisi ohittanu meitä lopussakaan ellei tää sun "turvallinen" ja taitava kuski olisi ajanut ohi risteyksestä mistä piti kääntyä....:)
  Tuhannet kiitokset niin mukavasta seurasta!:)

  VastaaPoista
 2. Tämä julma kanssaneuloja ehti pingottaa omansa vasta aamulla kun se essee valmistui vasta klo 00.53. Vaan hauskaa oli ja kiitos seurasta!

  VastaaPoista
 3. Kolmas pakottaja täällä. Oli meillä vaan hauskaa: Kaisa tikkus ja tikkus ja vieruskaveri vahti, ettei tule liian tiukkaa.
  Ei me sentään koko aikaa hoputettu, ihan vasta lopussa.
  Onneksi pääsitte turvallisesti perille!

  VastaaPoista
 4. Mitenkäs olisi jos perustettaisiin Tikkuajiin tutor-toimintaa? Aiemmin Shettiksiä tehneet tuutoroisivat meitä untuvikkoja. ;) Kyllä oli hauskaa, ja nyt odotan sormet syyhyten että saisin nyppia Shettiksen irti matosta!

  VastaaPoista
 5. Oli jo pimeä, kun minä ehdin kotiin, joten se huivin kuvaaminen jäi eiliselle, mutta siitä huolimatta, mä oon jo saanut nopean neulojan "mainetta" hih.
  Mä taidan apinoida sua tuan Etelä-Pohjanmaan neuletapaamislaatikon suhteen. Laita nyt jo kuva siitä Shettiksestä!

  VastaaPoista