keskiviikko 1. elokuuta 2007

Siitä on oksat pois kun neuloja shoppaa!

Kun tänään tulin Samin luota kotiin keskussairaalan kautta - tästä se taas alkaa, jatkuva eroaminen, kunnes taas on ensi kesä ja seuraava loma - törrötti postiluukusta paketti. Sillä lailla... Onneksi se oli törröttänyt siitä ilmeisesti vain tämän aamupäivän. Eläköön Itella ja niin edespäin.

Itse asiassa paketteja (tai kirjeitä) oli kaksi. Ja kun ne kerran todistavat isosta lankeemuksesta, niin esitellään tässä sitten muitakin shoppailuja...

En ole vielä tohtinut elämässäni mitään lontoonkielistä ohjetta edes yrittää, mutta siitä huolimatta olen kuolannut Knittyn verkkokaupassa. Ja vihdoin rohkaisin hurjan luontoni ja tein tilauksen. Jos ei muuta, niin saan shokeerata (?) näillä ensi Lahdessa, jossa vietän ensi viikon Invalidiliiton kuntoutuskeskuksessa Suomen osteogenesis imperfecta -yhdistyksen sopeutumisvalmennuskurssilla.

"Don't you wish your girlfriend could knit like me?" (Paita onkin yllättäen varsin ohkainen, mutta en jaksanut käydä vaihtamassa valkoisia rintsikoita pinkkien tilalle kuvausta varten... :)



Ja tämä, joka ensin kolahti: I'd rather be knitting. (Ilmekin sen kertoo!)



Mitäpä muuta? Koolaus kolahti varsin tarmokkaasti. Maanantai-iltana surffailin ja pohdin, tilatako Briteistä vai Suomen Teksasista - hinnat tulivat samoihin. Koska pohjalainen aina vetää kotiinpäin, käännyin Koskenkorvan puoleen.

Kylläpä palveltiin! Kun tarkoitin tilata Wild Watermelon Kiwiä, sain ystävällisen sähköpostin jossa kerrottiin että he myyvät pelkästään Watermelon Kiwiä ja se on väritöntä. Haluanko todella sitä vai vaihdanko mieluummin johonkin muuhun? Ja minähän vaihdoin. Maksutiedot tulivat sähköpostiin saman tien, ja kun ilmoitin maksaneeni, kirje luvattiin matkaan. Tänään se oli jo odottamassa. Tilasin siis Lemon-Limea, Lemonadea ja keskellä näkyvää Orangea (sen vesimelonin tilalle).

Lankojakin tarttui matkaan parin päivän sisällä... Wool on kotoisin Samin kotipaikkakunnalta, nuo Bambinot tunkivat syliin tänään Anttilassa. Olivat kuvottavan värisiä - anteeksi, jos joku lukijoista pitää lohenpunaisesta, mutta minusta se on kamala väri... - mutta ajattelin heti koolaamista. (Ja sen tein saman tien - kuvia mielestäni varsin onnistuneesta väriyhdistelmästä myöhemmin!)


Myös Nallet ovat Samin kotipaikkakunnalta kotoisin. Tarkoituksena on luoda niistä ainakin yksi pari Novitan sivuilta löytyvää koivunkuva-sukkaa, ehkä useitakin...


Apropoo Lahti, vietän siellä siis viisi päivää ensi viikolla, kuten Tuumooksien lukijat jo tietävätkin. Nettihakujen tuloksena olen löytänyt sieltä tasan yhden lankakaupan, Heinin. Onko muita, onko se hyvä, missä kannattaisi käydä? Nimittäin sillä edellytyksellä että pääsen käymään missään - kurssi kestää aamusta iltaan ja illatkin vielä ovat "virkistystä" täynnä... Kyllä, neulesuunnittelu reissua varten käy kuumana! :D

7 kommenttia:

  1. onhan lahdessa papurikko, torin vieressä, aleksanterinkadun puolella. Torin alareunan kohdalta aleksin yli, syvennyksestä sisään ja viistosti oikealla näkyy papurikko. Sitten vähän kauempana keskustasta on myösän lanka- ja asuste, mutta sinne tuskin kävellen viitsii lähteä...

    VastaaPoista
  2. Huippuhauska tuo eka paita teksteineen, täällä ittekseni naureskelen! :D

    VastaaPoista
  3. Aivan mahtavat paidat ole tilannut Knittyn sivuilta. Tahtoo kanssa. Minä ottaisin sen janr hou. Lanka huora.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kiittämästä, tykkään kovasti noista itsekin. :)

    Ja AnneM:lle suurkiitos, enpäs ole huomannut että Papurikko on Lahdessa... Toivon mukaan shoppailuaikaakin jää!

    VastaaPoista
  5. Hih...ihania vaatteita!kelpais mullekin;)

    VastaaPoista
  6. tosi makeet puserot! ittee rupes himottaan "born to knit"-pääkallohuppari... :)

    VastaaPoista