perjantai 24. elokuuta 2007

Päivittelen täällä

...ensinnäkin tuota valmistuneiden listaa. Tänään ompelin kahvat kiinni Novitan Mambo-palmikkolaukkuun, mutta kuvia en ehtinyt vielä ottaa, kun pikku fiesta jo huuteli tielle. Niitä myöhemmin.

Päivittelen myös sukittelijoiden määrää. Meitä on tällä hetkellä 73!! Aivan kuten Sanna tuolla sukkablogissa totesi, voi puhua jo kansanliikkeestä otsikolla Sukkia Kutova Suomi! :D Ja ilmoittautumisaikaa on vielä lähes viikko jäljellä, saa nähdä ylittyykö sadan sukittelijan-tossuttelijan-töppöstelijän-sniikkeröijän raja (muistattehan, että tempaus koskee kaikkia käpälänlämmittimiä).


Erityisesti mieltä lämmittää se, että vaikkeivät kaikki tempauksessa mukana olevat ehtisi ja jaksaisi osallistua Venäjä-keräykseen, niin kuitenkin aika monta kymmentä vankia itärajan takana saa talveksi lämmintä jalkaansa.

Kiitos kun olette olemassa!


(Kuva Keijulta)

4 kommenttia:

 1. Ääääh. Mun tekis hirveesti mieli mukaan tohon sukkajuttuun, mutta ei taida millään aika riittää, joten olen vain hengessä mukana. Hyvää sukittelua kaikille kuitenkin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, että jaksoit alkaa organisoida!

  VastaaPoista
 3. Tavallinen, ei tempaus mihinkään sido! Jos ehdit neuloa sukat niin ehdit - jos et ehdi, niin ei kukaan perään huutele.

  Enni, kiitos kiittämästä! On tosi mukavaa olla emona kun ihmisiä kiinnostaa tämä tempaus. Mukava kun lähdit mukaan!

  VastaaPoista
 4. Tänä vuonna en uskalla luvata kuin kaksi paria. Saa nähdä, jäänkö puoleenväliin vai käykö niin, että saan valmiiksi vain neljäsosan.

  VastaaPoista