perjantai 27. huhtikuuta 2007

Onnellinen päivä

Älkää nyt vain erehtykö luulemaan mua miksikään mattijateppo-faniksi, mutta tuo laulu soi eilen päässä. Ja tänään oli hyvä päivä!

Tulin töistä aikaisemmin, kun sain kavalkadikäsikirjoituksen siihen pisteeseen, että se on paras haudata mahdollisimman syvälle laukun pohjalle viikonlopuksi ja ottaa maanantaina "uutena jussina" esille. Ja kuinka ollakaan, postipoika oli jälleen jättänyt terveisiä oveni taakse - tällä kertaa kaksi pakettia.

Toista tiesin jo odottaa. Minähän tulin hulluksi viikonloppuna lankaverkkokauppojen suhteen (hm, voisikohan tuon sanan käsittää monella tavalla??) ja testasin muiden muassa Neulotuksitulemista. Tilauksen tein sunnuntaina, paketti tuli tänään!

Aurinkoisen päivän kunniaksi minäkin yritin kerran leikkiä taiteellista ja kuvata ulkona...

Avuttomana käsityöntekijänä tyydyn yleensä suomenkielisiin ohjeisiin, joita en aina niitäkään tahdo ymmärtää (ainakaan Modan). Nykyisen mohairvillitykseni vallitessa tilasin kuitenkin tuon Rebecca Specialin, kun sulovileeni halvalla sai... Oikeasti, koska kansikuvaneule (jo yksistään) oli niiiiiiin hieno! Nopealla silmäyksellä en ole pettynyt, mallit ovat tosi ihania. Jospa jotakin tuosta ymmärtäisin kun oikein takkuan ja vertaan joihinkin suomalaisiin ohjeisiin... ja kyselen teiltä täällä... :)


Langoista tuo vasemmanpuoleinen on Fleece Artistin Goldiehairin Capri-sävyä. 56% kidmohairia, 24% silkkiä ja 20% Nylon Brush (?). Tarjouksessa sekin, jos uskallan niin yritän siitä vääntää Kevät-huivia (on varmaan ihqa purkaa, hmhm).

Tuo oikeanpuoleinen lanka (jota on 6 vyyhteä) on Cascade Dolcea jota ostin täydellä hinnalla, 55% Superfine Alpaca, 23% silkkiä ja 22% villaa. Huolestuttavan kallis maku alkaa olla hänellä.. :( Vähän pettynyt olin värisävyyn, en tiennyt tilanneeni noin vedenvihreää vaan enemmän turkoosia. Mutta hyvä näin!

Näitä tiesin siis odottaa. Tätä en tiennyt!

Voi sinuas SNY!! "Hauskan päivän kahvissa" on minttusuklaata, ehdotonta lemppariani - ja vielä kalorittomassa muodossa... :D Ja ilmeisesti on kohtuullisen piristävääkin, mikäli kortin lehmän ilmeestä voi mitään päätellä!

KIITOS taas! Äläkä murehdi, olet jo ideoinut niin paljon että se on ihan uskomatonta! Kylläpä mielenkiinnolla odotan toukokuun paljastusta - arvailen kovasti kuka olet mutta epäilen etten todellakaan tiedä...

Loppukevennyksenä mainittakoon, että myös Neulotuksituleminen lahjoi - jossakin blogissa jo todettiinkin, että kynällä on kiva brassailla. Minä mielelläni brassailen myös tuolla muovikassilla (ihan oikeasti, jos käytän muovikassia, tykkään että se on jotenkin erikoinen! :) mutta tikkarista en tiedä... :D


Huomenna sitten klo 10-13 taas käsityöklubi Kauhavan Kangas-Aitassa.
Nähdään siellä - rakkain käsityö mukaan esiteltäväksi!!

1 kommentti:

  1. Ihanan värisiä lankoja. Kevät-huivista tulee kivan värinen. Jännä nähdä, mitä saat näistä aikaan.

    VastaaPoista