tiistai 6. helmikuuta 2007

Kiitos Muoriska!

Tässä joku viikko sitten Muoriska oli niin mahdottoman ihana että kokosi shoppailuporukan ja - ei nyt ihan lennättänyt meitä Saksaan, mutta sinne päin: organisoi yhteistilauksen. Stepiä ja bambupuikkoja edullisesti kahdessakin kaupassa!

Muoriska joutui näkemään monta vaivaa, kunnes sain tänne Kerälle pari päivää sitten häneltä kommenttia, että paketti on lähtenyt matkaan.

Tänään olin kotoa poissa pitkän päivän. Ensin 8-16 tein historiaa seurakuntatalolla, sitten piipahdin naapurissa uimahallissa ja puoli seitsemäksi palasin seurakuntatalolle lähetyspiiriin. (Alamme neuloa äiti Teresan peittoja. Saa neuloa ja tekee lähetystyötä, jipii! :) Kotiin tulin vähän ennen yhdeksää.

Kyllä harmittaa, ettei kamera ollut mukana. Sillä ulko-oveni takana oli tämä:

Tässä paketti on jo sängyllä, mutta se siis tosissaan odotti ulko-oven takana. En ollut keskipäivällä kotona ottamassa maksikirjettä vastaan, ja tietysti on kauhean kivaa ettei minun tarvinnut odottaa huomiseen ja hakea sitä postista, mutta enpä voi olla miettimättä oliko ihan postinkantajien etiikan mukaista jättää postia rappukäytävään. (Muistatteko sen Aku Ankka -jutun, jossa Aku on postinkantaja ja toistaa jotakin postinkantajien velvollisuus-mantraa toimittaessaan perille postia mielipuolisiin paikkoihin? :)

Tärkeintä kuitenkin on, että paketti tuli perille! Muoriska oli pakannut kaiken hyvin ja liittänyt mukaan kortin:

Tässä oli jännitystä melkein kuin joululahjojen avaamisessa. Tiesin tilanneeni Stepiä ja bambuja mutten enää muistanut sävyjä...

...jotka ovat tässä! Aivan ihania! Ja tunnustan etten ole aiemmin nähnyt 15 cm sukkapuikkoja. Tuskin maltan odottaa että pääsen neulomaan sukkia joita näillä pakkasilla tarvitaan:

Voi että olen iloinen. Ja tietenkin olen tilannut kaiken ennen helmikuuta, niin ettei hamsterointinikaan kärsi! :)

ISO KIITOS sinulle Muoriska vaivannäöstäsi!!

6 kommenttia:

 1. Onneksi paketti oli säilynyt oven ulkopuolella...kukapa sen olisi korvannut jos olisi kadonnut? Tosi ihania lankoja sait Muoriskan kautta. Katselin niitä kyllä, mutta en uskaltanut tilata mitään. Sitä tulee vaan hamsteriksi. Vielä kun opettelis niitä sukkia ensin tekemään. Tänään kyllä ostin Tarjoustalosta 15 % alella Seiskaveikkaa. :))

  VastaaPoista
 2. Tuollainen tapa tehdä lähetystyötä sopisi minullekin. Tuntuu, että seurakunnassa ei ole riittävästi sellaisia konkreettisia tehtäviä, joissa voisin olla apuna. Oma energia taas ei riitä minkään organisointiin, mukana oloon voisi riittääkin...

  VastaaPoista
 3. Voi jukra kun tulikin mahtava Saksan paketti tänään, itse asiassa hetki sitten :)Minä aloitin paketissa olleesta aivan ihkusta OnLinen langasta sukkien teon jo.

  VastaaPoista
 4. Tarjuska, älä puhu nyt seiskaveikan ostosta kun olen hamsteri... :D

  Tavallinen, tehtäviä varmasti olisi, mutta mistäpä niistä tietäisi! Ei minusta ainakaan olisi kyselemään, että mitä voisin tehdä, mua pitää pyytää... Itse asiassa tuohon lähetyspiiriinkin pyydettiin. :)

  Kangaskasa, minä olin niin tylsä että tilasin vain Stepiä. Muut olivat outoja ja olisi pitänyt saada hypistellä... :)

  VastaaPoista
 5. Blogisi esiteltiin tänään tulleessa Lapsen maailma -lehdessä. Oli kiva bongata "tuttuja". :-)

  VastaaPoista
 6. Oho, nytkö se ilmestyi? Tässä yksi päivä jo mietinkin... Juttua tehtiin joskus marraskuussa. Kiitos tiedosta! :D

  VastaaPoista