maanantai 4. joulukuuta 2006

Välipala

Olen pakertanut ahkerasti joululahjarintamalla, ja vähitellen alkaa olla näyttämistä taas täälläkin. Kaikki valmistuu sitten taas kerralla! :)

Mutta sitä ennen välipalana kuva perjantain postipäivänä tulleesta paketista, jonka olin tilannut täältä:


3d-kuvia hääpareista, vauvoista sekä kissoista ja koirista. Hääkuvien tarpeellisuudesta en ole ihan varma - kaveripiirissä kun ennemminkin tällä hetkellä vietetään ristiäisiä, joten vauvavihko tulee käyttöön - mutta kissoista ja koirista on aina hyötyä. :) Lisäksi kohotarroja ja onnittelu-ääriviivatarroja.

Älkää kyllästykö tuohon mattooni joka on joka kuvassa alustana, olohuoneen lampunalusta kun on näillä vuosin ainoa paikka jossa pystyy kuvaamaan jotakin ilman salamaa!

6 kommenttia:

 1. Sinustahan tulee oikein 3D taituri, kun nuo askartelet :)

  VastaaPoista
 2. Onkohan joku hurahtanut...3deehen :D:D:D KIVA JUTTU, saan täältäkin sitten katella kortteja viel kaiken muun kivan lisäks.
  Olen siivonnut kaksi kaappia ja saanut viikonlopun aikana koottua kämpästä jätesäkillisen ROSKAA!!!
  Muori heitti vitsin, meinaatkos viettää kaapissa joulun ku siivoat niitä..heh heh, pakko siivota kun ei vaatteet enää mahdu, kummasti mahtuu paremmin järjestyksessä oleviin kaappeihin. Laitoin kesävaatteita paperikasseihin ylähyllylle joten sain silleenkin lisää tilaa ja osa tavaroista lähtee varastoon. Tulin välillä kurkkiaan tänne.

  VastaaPoista
 3. Mitä minäkö..???? :O *äimistelee viattomana* :D

  No höh, just suljin kaverin synttärikortin kuoreen enkä muistanut kuvata sitä... Piti testata noita kissa- ja koirakuvia. Ihania ovat! Vauvavihko ei ole niinkään hyvä. Sitäpaitsi tyttökuvat on painettu pinkille ja poikakuvat vaaleansiniselle pohjalle, yritä siinä nyt sitten erottaa mikä on pohjaa ja mikä kukkasta tms... :(

  Tulisitko Ansku tännekin siivoamaan? Mun vaatehuone (jonka syksyllä siivosin ja raahasin 10 kg roinaa kirpparille) on taas tukehtumaisillaan. Kun siellä on kaikenmaailman vesijuoksuvöitäkin... Tarvitsisin isomman asunnon, toisikohan joulupukki?

  VastaaPoista
 4. Kyl mää muuten mutkun toi matka on niin pitkä ja keli on kurja ja täälläkin menee koko viikko hommissa ehkä ens lomalla ;)

  Mä kävin Kansallisessa kirjakaupassa (info-kirjakauppa) ja sieltä tarttui mukaan 3D iso kuvakirja 4 arkkia ääriviivatarroja 5 kohotarralevyä, olivat siellä euron, muualla 2.2. paitsi nettiputiikeissa on euron huitteilla myös. Sit repäisyviivoitin , sitä pitää kokeilla.
  Nyt teen vanhanaikaista lihapiirakka ukolle ku se on sitä pyytänyt monta kertaa, Pirkassa oli ohje, vaik olishan tuon ilman ohjettakin osannut, sen verran laiska olin että ostin valmiin voitainapohjan.

  VastaaPoista
 5. Okei, sovitaan että sitten ens lomalla. :) Mä ajattelin aloittaa joulusiivot tänään = pyyhin pölyt, vaihdan joululiinat ja imuroin huolella. Sami on niin kiltti että lupasi viedä jossakin välissä matot pihalle.

  Mä näin kirjakaupassa taannoin sellaisen laitteen jolla leikataan kuviota paperin/kortin reunaan, mikä sen nimi on virallisesti... Kuitenkin sellainen jolla saa "pitsireunuksen". Kyllä teki mieli!!!! Mutta oli vähän turhan hintava.

  VastaaPoista
 6. Mulla on salin sohva samassa asemassa kuin sulla tuo matto: joka paikkaan tasainen vihreä tausta mihin tarvitaan.

  Tänään aletaan rakentamaan jouluseimeä, sitten tarttis niitä joulukorttien kirjoitustalkoita pitää vissiin kans.

  Tatsi

  VastaaPoista