perjantai 1. joulukuuta 2006

Ei auta mikään,

pakko nämäkin on näyttää:


Eli ne vauvantumput, jotka huovutin. En nyt huomannut laittaa tuohon mitään esinettä mittasuhdetta selvittämään, mutta pienet nämä ovat - ja todennäköisesti vielä jouluna isot hänelle, joka ei vielä ole edes syntynyt.

Nämä ovat siis ne, joihin neulahuovutan sydämet, kunhan varmistuu saako se olla vaaleanpunainen. :)

5 kommenttia:

  1. Onpas suloisen pienet? Neulahuovutetut rosat sydämet...toivottavasti on siis tyttö tai pitää malttaa sen ajan, kun syntyy ja väri sen mukaan. :)

    VastaaPoista
  2. Joo, tuolla keskeneräisten korissa odottavat ja pitäisikin varmistaa ihan vaan varalta onko talossa sinistä villaa - pinkkiä on... Juuri laitoin aamulla tulevalle äidille viestiä ja mitään tuntemuksia ei kuulemma vielä ole (laskettu aika perjantaina). Huijui, rupeaa jännittämään... :)

    VastaaPoista
  3. Aiee, jännittää minuakin jo! Kerro sitten kun tiedät...tai no, katsotaan...Minun pitää lukea eteenpäin, niin ehkä tiedän vastauksen tuonnempana. Mutta hienoja töitä joka tapauksessa sinulla! En uskalla omaan blogiini laittaa kuvia, kun Blogger ei oikein suostu yhteistyöhön niiden kanssa. Siksi niille on oma paikkansa, jossa ne saavat olla rauhassa.

    VastaaPoista