perjantai 21. kesäkuuta 2013

Hyvää juhannusta ystävät!


Järkytyin itsekin, kun huomasin, etten ole päivittänyt tätä blogia maaliskuun alun jälkeen. Mutta elämä on heitellyt - hyvässä ja pahassa.

Isosiskoni nukkui toisena pääsiäispäivänä pois vaikean sairauden murtamana. Samaan aikaan työtahti Seinäjoen Farmari-maatalousnäyttelyn viestintäpäällikön tehtävissä kiihtyi tasolle, josta en etukäteen olisi uskonut selviäväni. Voimat on pitänyt keskittää välttämättömimpään. Suunnilleen kuukausi on minulta kateissa: en tiedä, missä välissä se livahti.

Farmarin portit avautuvat puolentoista viikon kuluttua, ja hastankin teidät kaikki, joille se on mahdollista, tulemaan mukaan näyttelyyn. Nähtävää ja koettavaa on todella runsaasti!

Huomatkaa erityisesti Taitoa käsillä -hallin perjantain ja lauantain ohjelmassa klo 13.00 oleva Suuri Ompeluseura eli neuletapaaminen. Tavoitteena kun on tehdä siitä Suomen suurin - onnistuuko moinen, jää osallistujien vastuulle. Mukaan saa tuoda oman käsityön tai ostaa tarvikkeet paikan päältä. Ihan vinkkinä: kun puhutaan 21 hehtaarin näyttelyalueesta, voin lämpimästi suositella ompeluseuraan osallistumista jo pelkästään siksi, että siellä saa istua! :)

Kutsua saa myös levittää vapaasti eteenpäin.

Nyt vetäydyn juhannuksen viettoon - ihan kotioloissa lepäillen ja rentoutuen. Ihania juhlapäiviä teille kaikille!

6 kommenttia:

 1. Hauskaa juhannusta ja voimia elämän koettelemuksiin!

  Haasteeseesi tartun, ei ollut etelä-pohjanmaa kesäsuunnitelmissa, mutta kyllä kai täytyy poiketa katsastamassa sekä messut että tuo neulehässäkkäkin!

  VastaaPoista
 2. Oikein Ihanaa Kesän Juhlaa sinne Teille Molemmille!

  VastaaPoista
 3. Rentouttavaa ja levollista juhannusta. Voimien kerääminen on nyt eduksi, mutta kyllä sä selviät. Selviät!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa Juhannuksen Aikaa Sinulle Ja Läheisillesi.

  VastaaPoista
 5. I wish you strength. It's not easy to live with such a loss but you're a fighter and you will make it.

  VastaaPoista