perjantai 1. maaliskuuta 2013

Vihdoinkin myös Seinäjoella!

Olen monta vuotta surrut sitä, että kaikki isommat ja toisaalta erikoistuneemmat käsityö- ja mineilytapahtumat kiertävät Seinäjoen kaukaa, ellei syksyisiä käsityömessuja lasketa.

Mutta nyt on murhe poissa! Tämän viikon lauantaina ja sunnuntaina 2.-3.3. Seinäjoki Areenassa järjestetään Antiikki ja keräily-, Taikasormet- ja Nukkekotimessut.
En tiedä, miten laaja kokonaisuus on, kun se järjestetään katutasolla (ei siis alhaalla hallissa), mutta ainakin näytteilleasettajalista on aika edustava. Myös lipunhinta on kohtuullinen: kaikki kolme tapahtumaa hintaan 8 €, eläkeläiset ja opiskelijat 7 €, 12-15-vuotiaat 4 € ja alle 12-vuotiaat ilmaiseksi vanhempien seurassa. Messut ovat avoinna molempina päivinä klo 10-16.

Riemastuin tästä tapahtumasta niin, että Nukkekotiyhdistyksen huhuillessa päivystäjiä omaan pöytäänsä lupauduin. Olen paikalla sunnuntaina klo 13 alkaen, tulkaa moikkaamaan!

1 kommentti:

  1. Mua harmittaa ihan vietävästi, kun olin töissä sekä lauantaina että sunnuntaina 15 asti!! Messut jäi näkemättä! Noh, ehkä ensi kerralla..

    VastaaPoista