sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Se ainokainen lahjaneule

Monilla ovat puikot ja koukut tanssineet tässä joulun alla, mutta ei meillä vaan. Neulomiseni on jäänyt todella vähiin. Joulukuun alussa siirryin työpaikallani historiantekijästä vs. tiedottajaksi, jonka vastuulla on myös ensi kesän Farmari-näyttelyn viestintä ja sen historian viimeistely. Työpäivät ovat olleet pitkiä ja täysiä jo ennen tätä, sillä toimi oli "saattaen vaihdettava".

Pitkien työpäivien jälkeen olen neulonut äärimmäisen vähän - yhdet hiukan pukinkonttiin suunnittelemani sukatkin jäivät keskeneräisiksi, mutta oletan, että sukkia tarvitaan myös joulun jälkeen!


Ainoa, joka saa huomenna neulelahjan, on äitini. On ollut kauan puhetta, että tekisin hänelle päähineen, johon "sopii myös nuttura", sellainen perinteinen. En tiedä, täyttääkö tämä Brambles-myssy tuon vaatimuksen, koska jouduin neulomaan olemassaolevan lankamäärän mukaan, mutta uskoisin kyllä - Bramblesin muoto on aika tilava.

Malli: Brambles
Lanka: Drops Silke Alpaca, 130 g kokoon S short
Puikot: Resorissa 4 mm, muuten 5 mm

Tämän kovin vaatimattoman neulesaldoni myötä toivotan joka tapauksessa kaikille Kerällä oleville

9 kommenttia:

 1. Kaisa, toivotan Sinulle ja läheisillesi onnellista ja hyvää joulua! Äitisi myssy vaikuttaa oikein muodikkaalta! Tapasin muuten äitisi jossain entisen kustantajamme tilaisuudessa silloin kauan sitten, kun Sinä olit koulutyttö ja minä vastaa Suomeen paluumuuttanut ja meiltä kummaltakin ilmestyi jokin kirja.

  VastaaPoista
 2. Kaunis myssy ja varmasti saajalleen mieluinen!

  Siunattua Vapahtajan syntymäjuhlaa!

  VastaaPoista
 3. Rauhaisaa ja Mukavaa Joulua Teille Molemmille!

  VastaaPoista
 4. Täälläkin jäi neulelahjasaldo tosi pieneksi, mutta ei kait se haittaa. Hyvää ja rauhallista joulua :)

  VastaaPoista
 5. Hyvää joulua sinulle, Samille ja Stellalle! Minäkin ehdin tänä vuonna tehdä vain yhdet lahjasukat.

  VastaaPoista
 6. Mukavaa joulunaikaa ja hyvää uutta vuotta Sinulle ja Samille.

  VastaaPoista