maanantai 22. marraskuuta 2010

Jalasjärven kuuluisin sohva

Ensin se esiteltiin heinäkuussa täällä. Ja sitten se oli näytillä marraskuun alussa täällä. Ja nyt se näkyy täällä.


Toivottavasti sohvat eivät ylpisty kovin helposti.

8 kommenttia:

 1. Ei oikein jutusta saanut selvää, pitänee katsoa isommalta näytöltä kuin läppäriltä mutta kuva on mainio, teillä on niin muikeat ilmeet että. Olet näköjään leikkauttanut tukkasi lyhyemmäksi, sopii sinulle oikein hyvin.

  VastaaPoista
 2. Lea, en tiedä miksi skannerini vihaa tänään sanomalehtipaperia, yleensä olen saanut parempilaatuisi skannauksia... Tuolle tein PhotoShopilla kyllä kaikki temput. Kun pdf:n suurentaa tarpeeksi (se plussa siellä oikealla), pitäisi kyllä näkyä jollakin tavoin.

  VastaaPoista
 3. Voi miten hyviä juttuja sieltä Jalasjärven sohvalta tulee, taitaa olla nuo talon asukkaat sitä aikaansaavaa sorttia. Onnea Teille molemmille.

  VastaaPoista
 4. Teidän pitää istuttaa seuraava toimittaja vaikka keittiöön. :)

  Ihania juttuja teistä nuo kaikki! :)

  Onko sulla uusi hieno kampaus tuossa kuvassa? :) Sopii ainakin sinulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
 5. saakos sinne lankuriin myös käsityökirjat listattua? Pitäsi tietysti kysyä tekijältä, mutta kysyn nyt kuitenkin tässä. Vielä en ole lankuriin tutustunut, tarkoitus on, kunhan saa ensin aikaa jostakin lisää, ja ne langat listattua.

  VastaaPoista
 6. Mari, kasvatan pois vanhaa permistä ja kampaaja teki tuollaisen leikkauksen. Itsekin tykkään. Tosin tätä pitää laittaa - permiksessä riitti kun suihkutti vettä ja puristeli... ;)

  Routa, tällä hetkellä voi lisätä linkkejä (kauppoihin, käsityöohjeisiin, lankoihin nettikaupoissa), mutta ei kirjalistausta ei vielä ole. Tietysti toiveita saa aina tekijälle esittää...

  VastaaPoista
 7. Hienoja juttuja molemmat, siis sekä lehtijuttu, että Lankuri. Onnea teille molemmille, hieno saavutus ja iso urakka!

  Mä oon jonossa myös liittymään Lankuriin, siis ihan omassa mielessäni se jono on. Haluan, että mulla on sit oikeasti aikaa ryhtyä lankojen kirjanpitoa laatimaan, sillä siinä kyllä riittää hommaa.
  Tyylikäs tukka sulla :)!

  VastaaPoista