sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Nappikauppaa

Pahoittelut puhelinkuvan "laadusta"...

Muistanette päässälaskuongelmani tämän pikkunutun 12 napin kanssa? Seinäjoen käsityömessuilla tuli tänä vuonna vierailtua peräti kahtena päivänä, mitä ei ole tapahtunut sitten vuoden 2009. Eilisellä käynnillä sain vinkin Sysimetsä Designista lähinnä korvakorutarpeiden näkökulmasta, mutta ostinkin ihan muuta. Nappeja!

Yläkuvassa yhden sekametelipussillisen tulos. Pussissa oli tusina erilaisia nappeja (vain kaksi ylintä Mikki-nappia ovat samanlaiset) ja niinpä karistin pikkunutusta loputkin asiallisuudet ompelemalla siihen tämän sekalaisen seurakunnan. Aivan ihania!


Tulevaa tarvetta silmällä pitäen mukaan lähti myös pari pussia muita nappeja - ja minua harmittaa vain se, etten ostanut useampia pussillisia. Persoonallisia nappeja kun ei tahdo noin vain lähikaupasta löytää, ja kuten näkyy, näissä olivat hinnat kohdallaan. Vielä kun olisin saanut jonkin pienen lippusen, jotta olisin tiennyt, kenen kanssa asioin! Piti luntata Sysimetsän nimi siitä vinkanneelta ystävältä. Huomiohuomio, tässä edullinen ja tehokas markkinointikeino: tehkää "käyntikortteja" vaikka ihan vain tulostuspaperille ja sujauttakaa niitä ostajan mukaan!

Onneksi on enää vuosi seuraviin Seinäjoen käsityömessuihin!

1 kommentti:

  1. Kiitos vinkistä, pitääpä tarkkailla viikon päästä Oulun messuilla tuota Sysimetsää, ovat sinne ainakin omien sivujensa perusteella tulossa. Samaa mieltä siitä, että olisi hyvä antaa käyntikortti aina jokaisen ostajan matkaan, koska tämä ostaja saattaa olla ahkera bloggaaja, joka esittelee mielellään ostoksensa blogissaan, mutta ei millään muista sen firman nimeä, jolta tuotteet osti. Varsinkin kun harvemmin kukaan katselee niitä yritysten kylttejä (eikä niitä lähietäisyydeltä eli siitä käytäviltä näekään), vaan katseet on kyllä suunnattu ihan niihin myyntipöytiin, jos niihinkään edes näkee väkipaljouden yli.

    Ihania nappeja olet kyllä ostanut! Minä meinasin ostaa yhden käsityölehden sen kylkiäisenä tulevien vähän tuon tyylisten nappien vuoksi, mutten viitsinyt kuitenkaan maksaa kymppiä ihan neljän napin vuoksi, ja toisekseen olisin halunnut vähän enemmän kuin neljä nappia, eli olisi pitänyt ostaa 2-3 lehteä. :D Jospa messuilla tulisi tehtyä nappilöytöjäkin!

    VastaaPoista