torstai 24. marraskuuta 2011

Pieni muistutus...

Pitkään on ollut täällä Kerällä hiljaista. Olen sairastanut tarmokkaasti - kolme viikkoa flunssa piti otteessaan, kunnes taipui antibioottikuurin edessä. Sukkia on valmistunut, mutta päättely ja kuvaaminen ja yhden samaan postaukseen suunnitellun parin valmistaminen olivat vielä vaiheessa, kun innostuin neulomaan jotakin isompaa. Ehkä pian näette. :)

Mutta tässä vaiheessa vähän kallella kypärin tulin kertomaan, että Ihmeidea-kilpailuun ei ole vielä kukaan lähettänyt ideaansa. Myönnän, että olisin saanut rummuttaa tätä enemmän, mutta silti... Joulukuun 1. päivä lähestyy, mutta jos aivonystyröidesi varassa lepää ehkä jo valmis ja koeteltu idea, vielä ehtii osallistua!


Ihanaa alkavaa adventin aikaa teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kesäaikaan kun tuo ilmoitus on ollut niin on tainnut jäädä muiltakin näkemättä kuin multa. Noh, mutta multa ei kuitenkaan mitään uutta olis tullut, niiiin paljon kivaa myynnissä on.
  Vahinko, että ne norjalaismiehet keksi joulupallot;)
  Otapa vielä hetki rauhallisesti tuollaisen sairastelun jälkeen, että paranet oikeasti ja kunnolla.

  VastaaPoista
 2. Kiitos muistutuksesta! Ehkä vielä ehdin keksiä jotain... :)

  VastaaPoista
 3. Erilaiset luonnonmateriaaleista tehdyt kudonnaiset ovat kauniita ja edullisia ja ainakin näin joulun aikaan viljan korsista ja heinistä tehdyt työt luulisi kiinnostavan. Pajusta ja koivusta saa kudottua kaitaliinoja,pannunalusia ja seinätekstiilejä yms. Liekö tällaisia sopessa myynnissä? terv.Kaarina

  VastaaPoista
 4. Keksikää ihmeessä! Ja huomhuom, älkää siis jakako ideoitanne suinkaan julkisesti täällä, vaan lähettäkää ne Seinäjoen seurakuntaan - osoite löytyy klikkaamalla tekstin linkkiä tai kuvaa! :)

  VastaaPoista