sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Muuttoapua kaivataan - osta Kaisalta kirjoja!

Huomaathan, että tämä postaus on tammikuulta 2011. Vaikkei erikseen mainittaisi, olen kaikista tässä luetelluista kirjoista jo luopunut.

Ihmisen elämä voi muuttua yhtäkkiä. Vielä pari viikkoa sitten kuvittelimme asuvamme jatkossakin kaikessa rauhassa Jalasjärvellä. Sitten en päässyt edes varasijalle, kun kunnassa valittiin ihmistä työhön jota hoidin pidettynä sijaisena yli kaksi vuotta. Tajusimme, ettei meitä pitele mikään Jalasjärvellä. Nykyisen osa-aikatyöni pääpiste on Seinäjoella ja tie täältä sinne kovin pimeä ja inhottava, eikä Jalasjärveltä ole jatkossa toivoa löytää työtä meille kummallekaan.

Muutaman päivän sisällä teimme päätöksen muutosta, ja juuri äsken lähetimme huomista varten valmiiksi tarjouksen Seinäjoen keskustassa sijaitsevasta vuokra-asunnosta (eli siis yritämme hiukan tinkiä vuokrasta). En vielä tiedä, meneekö tarjous läpi, mutta sen tiedämme, että joka tapauksessa lähdemme Jalasjärveltä heti, kun uusi koti löytyy.

Niinpä yhtäkkiä on pitänyt myös ruveta käymään läpi tavaroita, joita on tähän asti saanut kaikessa rauhassa vain kasailla "mökin" hyllyyn. Totesin, että siellä on kasa käsityö- ja askartelukirjoja, joita ilman pystyn elämään.

Nyt pyydänkin apua teiltä kaikilta blogiystäviltä: jos haluat auttaa muutossa ja näet tässä alla jotakin mielenkiintoista ostettavaa, ota yhteyttä sähköpostiini! Kirjat myydään varausjärjestyksessä. Ne ovat uutta vastaavassa kunnossa, paitsi Irene Usvasalo, joka on kirjaston poistokirja. Huom. postikulut sisältyvät kaikkiin hintoihin.

Raili Frank: Nukkekotielämää
Hinta 10 €
VARATTU

Tilda-kirja Sew Pretty Homestyle
Hinta 12 €
VARATTU

Stine Hoelgaard Johansen: Suloiset sukat
Hinta 7 €
VARATTU

Irene Usvasalon kauneimmat neuleet
Hinta (kirjaston poistokirja) 3 €

Paperiaskartelun käsikirja
Hinta 10 €
VARATTU

Upeat kutsukortit ja tervehdykset
Hinta 10 €
VARATTU

Miranda Innes: Tilkkujen taika (toim. huom. arvatkaa muistinko omistavani tällaista, kun tein tilkkupeittoja! :)
10 €
VARATTU

Kaffe Fassett: Kauneimmat neuleet
Hinta 10 €
VARATTU

Valittujen Palojen Koko perheen lahjakirja
Hinta 12 €
VARATTU

Lesley Stanfield: Anna kaikkien kukkien kukkia, 100 hauskaa virkkaus- ja neulontaohjetta
Hinta 12 €
VARATTU

7 kommenttia:

 1. Se on juurikin parasta, kun tulee tehtyä suuria päätöksiä nopealla aikataululla. Itsehän olin vähän vastaavassa tilanteessa syksyllä ja muuttoratkaisu syntyi suunnilleen vartissa. Ei muuta kuin onnea elämänmuutokseen!

  VastaaPoista
 2. Loistava ratkaisu! Onnea elämänmuutokseen!

  VastaaPoista
 3. Onnea muuttoon, ette ainakaan mitään menetä (paitsi mökin) ja nuorena sitä seikkailumieltä ja uskallusta löytyy. Hengessä mukana, t. Lea P.

  VastaaPoista
 4. Ohhoh - ehkäpä näemmä joskus jälleen Tikkuajien tapaamisessa. Onnea matkaan muuttoonne. Ja blogissani on sinulle jotain pientä

  VastaaPoista
 5. No niin,NO NIIN!!! Kyllä mä olin alunalkaen sittenkin oikeas siitä Jalasjärvestä:) Mikä siellä nyt tosiaan ketään pidättelisi! Seinäjoki on jo paaaljon lähempänä oikiaa! Kyllä sä sen oikein oikean paikan tiedät mikä se on:)Tsemppiä muutopuuhiin!

  VastaaPoista
 6. Harmi se työasia, mutta ehkä saamme sinut nyt paremmin neulomaan kanssamme torikeskukseen ja jopa Kauhavalle.

  VastaaPoista