perjantai 3. joulukuuta 2010

Kiitoksia ja adventtikalenteri

Lämmin kiitos edelliseen postauksen tulleista neuvoista ja ilmoittautuneista esilukijoista! Tosin nyt minua hirvittää se tilkkutäkkien viimeistely entistä enemmän... :) Mutta kaikkea pitää kokeilla kerran!

Jos tilkkutäkki hirvittää, niin voitte arvata, kuinka minua pelotti, kun annoin neulekirjan esilukijoille. Sen kun oli lukenut aiemmin vain Sami ja nuo kaksi kustannustoimittajaa. Ja vaikka kyse on blogiystävistä ja tiedän kritiikinkin tulevan rakentavassa muodossa, kyllä kauhisti. Mutta mitään aivan kamalaa ei ilmeisesti tekstistä ainakaan toistaiseksi löytynyt... ;)

Nyt kuitenkin vähän joulun taikaa, sillä Peikonpojan Päivi muisti postilla. Päivihän on ennenkin hemmotellut blogiystäviäni, ja nyt tiedossa on kivaa joulukalenteriarvonnan muodossa.
Hei Blogi-tuttavani!

Terveiset peikonpesästä räkäisten lasten ja odottavan joulusiivouksen
parista (kota työskentely ei aina ole niin mukavaa..) ..

ajattelin huikata sinulle että peikkolassa availlaan joulukalenterin
luukkuja , joten josko siitä saisi jutun juurta jouluiseen postaukseen.

http://peikonpoika.com/peikkola/archives/category/lahjaopas-2

Joulukalenterin arvontoihin osallistut jättämällä kommenttia Peikonpojan blogin tai facebookin puolella. Jos huikkailet joulukalenterista blogissasi tai facebook sivuillasi niin saat arvontaan lisää ‘lipukkeita’. Mainitsethan jos olet kertonut arvonnasta niin osaan huomioida tämän arvonnassa! Arvonta suoriteaan aina seuraavana päivänä. Voitot postitetaan kerran viikossa sunnuntaisin ;D

Luukkujen takaa löytyy ihania yllätyksiä myös peikonpojan kavereilta
joiden kanssa on kierretty messuilla ja ystävystytty vuoden aikana. Mukana adventtikalenterissa mm: kierti, ekovintti, bellapuu, beloved,
naperonuttu,loru design, pupuna, kipsimaailma…

Esimerkiksi tänään on arvonnassa Kiertin vapaavalintainen
tiskirätti+lattiapyyhin yhdistelmä joulusiivousta vauhdittamaan!

-päivi pulisee-
 Jos Peikonpojan tuotteet miellyttävät, kuten ainakin allekirjoittanut, niin kannattaa ehdottomasti piipahtaa tuolla Päivin blogissa ja FB-sivulla sekä viedä tietoa eteenpäin.

Levollista itsenäisyyspäiväviikonloppua teille kaikille!

1 kommentti: