perjantai 8. tammikuuta 2010

Kaisa sai postia

Meillä oli parin päivän postit jääneet laatikkoon, ja hakijan syli oli sen mukainen...Tätä osasin jo odottaakin, kun näin toisessa blogissa perille tulleen. Marihan arvuutteli viime vuoden lopulla, kuinka paljon lankaa hän kuluttaa vuoden 2009 loppuun mennessä. Kävipä niin hassusti, että minä, erittäin huono arvioija, arvasin lähimmäksi totuutta! Ja tänään sain sitten lihavan kuorellisen kaikkea:Napakka, kaunis luutu, iki-ihanat rinsessakämmekkäät (siis aivan ihanat - sanoinko jo, että ovat ihanat??), suklaata - ja heijastin, jonka löysin työntäessäni kämmekästä käteen ja luullessani kaiken jo löytyneen. Lisäksi vielä kaunis kortti. Suurkiitos Mari tästä!

Postissa oli myös lappu isokokoisesta kirjeestä, jonka Sami joutuu joskus postista rahtaamaan. Siellä lienee Secretwoolin huivinpingotussetti, jota en malttanut olla tilaamatta, kun nyt kahden sauvan kanssa on pikkuisen vaikea pingotella huiveja mökin vieraspatjaan. Kerron sitten vaikutelmia kunhan saan sen testattua - siis kunhan saan jonkin huivin valmiiksi. North Roë Shawl jäi kesken ennen sairaalaanmenoa, mutta takkusin sen kanssa niin sanoinkuvaamattomasti (olen neulonut huivin kerran ennenkin enkä tuolloin muista mitään erityisiä ongelmia, joten syynä lienee ollut a) se lääkitys ja b) mielipuolinen hermostus siitä, pääsenkö leikkaukseen vai en), ettei ole kauheasti innostanut käydä siihen nyt käsiksi. Mutta katsotaan.

6 kommenttia:

 1. Mukava kuulla, että paketti on perillä. :)

  VastaaPoista
 2. Kiinnostaa kovasti kuulla, miten pingotussetti toimii käytännössä...

  Lumiset terveiset

  Miirma

  VastaaPoista
 3. Kivan paketin olet saanut :)
  Miten tuota huivin pingotus jutua käytetään? Katsoin jo linkistä, mutten mää mitään ymmärrä....

  VastaaPoista
 4. Tuo pingotussetti koostuu ohuista metallipuikoista ja -vaijereista, jotka pujotellaan reunasilmukoiden sisään ja lukitaan erityisillä "kulmaosilla". Tai näin siis ohjeen mukaan. :) Heti kun saan yhdenkin huivin valmiiksi, lupaan kommentteja!

  VastaaPoista
 5. Hienon paketin sait. Nämä on aina niin kivoja tämmöset yllärit. Noh, onhan se tilattukin paketti varmasti kiva.

  VastaaPoista
 6. ö...huivinpingotusetti, usein kuulen uutuuksista täältä sinun blogistasi :)
  Muistako kun tavattiin niitä huivimalleja ... Mulla edelleen Revontulikin tekemättä.

  VastaaPoista