tiistai 24. marraskuuta 2009

Mainos

Olisi jotakin valmista esiteltävää, mutta nyt ei oikein jaksa.

Sen sijaan tekstimainontaa, viesti jonka sain:

Hei !


Ullakon Aarteiden Joulupuoti on avoinna Talsoolan puorissa Pohjankyröntie 105 Isokyrö, lauantaina 5.12. ja lauantaina 12.12. klo 10.00-14.00.

Minna leipoo arabialaisia maustekakkuja, joulupipareita ja meheviä saaristolaislimppuja, Johanna puolestaan mallaslimppuja, suklaa-pähkinäkakkuja ja pikkuleipiä.
Leipomuksista voi tehdä myös etukäteen tilausta.

On myös käsintehtyjä kynttilöitä, kortteja, salaattisoosia, sinappia, essuja, kasseja, pusseja ja tietenkin pellavaroiteja ja -huituloita.
Ja totta kai sitä vanhaa tavaraa !

Tervetuloa !

terveisin tontut
Minna ja JohannaMenkääpä sinne, jotka suinkin pääsette!

2 kommenttia:

 1. Pakenin tänne puolelle..
  Päivällä jo työpaikalla luin "uudet käänteet", eikä minulla ollut sen enempää sanoja kuin nytkään.
  Tottahan se on kaikki mitä nyt koet, vaikka tuntuukin uskomattomalta tarinalta. Puhisen ja ähisen täällä. Ja tottakai sinun kannattaa ottaa yhteyttä kaikkiin jotka voivat hiukankin olla "johdon päällä seisomassa". Kirjoita kansanedustajille, kirjoita vaikka presidentille, kirjoita OI-yhdistykseen kaikille mahdollisille ihmisille ja vaikka soittaisit paikallislehteen, joka jo sairaslomastasi kirjoitti, voisivat kirjoittaa jatkokertomuksen - julkisuus, vaikka millainen kantaa noita julkkiksia, jospa se veisi sinunkin asiaasi eteenpäin.
  Taistelutahtoa Sinulle, muuta en osaa sanoa. näin huokailee Tuula
  ps. voisimmeko me tehdä jotain hyväksesi?

  VastaaPoista
 2. Tuula, itse asiassa täällä jo mietin, kiinnostaisiko tarinani Seiskaa... :D Nehän vievät lahjoja ihmisille, eivätkö ne voisi hommata minulle leikkausaikaa?

  No joo. Mutta jos jollakin täällä käyvällä on Taysin kirralle mitään suhteita, niin saa käyttää. Huomenna minun pitäisi kuulemma itse sinne soittaa ja yrittää hoputtaa - ilmeisesti Merikanto ei voi tehdä tämän enempää, kun näin kehotti.

  VastaaPoista