perjantai 20. marraskuuta 2009

Iloisempia uutisia

Uskokaa tai älkää, mutta olen lopettanut sukkien neulomisen! Yhdet polvisukat ovat vielä esiteltävänä tässä joskus. Tällä hetkellä puikoilla Tangled Yoke Cardigan - pian olen pääsemässä taas siihen kammottavaan palmikkoon... :p

Mieli on jo iloisempi, sillä nyt on edes toivoa päästä joskus leikkaukseen ja toipumaan. Sitä ennen iloisempia asioita. Ensiksi anopin tilaama pipo, josta saatte viehättävän kännykkäkuvan - kun kulkee kahden kyynärsauvan varassa, ei jaksa kameraa lähteä hakemaan eikä aina kaikkea muilla teettää, ja kuvakulmatkin ovat niitä mitä sattuu sohvannurkasta saamaan... Mutta uusi omistaja oli pipoon tyytyväinen.


Malli: Typyn Jacques Cousteau -pipo
Lanka: kirjavaa Fritidsgarnia 50 g, yläosa Sisua ja Nalle Coloria yhteensä varmaan noin 50 g
Puikot: 3,5 mm

Toiseksi yllätyspaketti! Eilisen postin mukana Sami toi pakettikortin. Yhdessä sitä ihmettelimme: lähettäjän nimi ei sanonut mitään, enkä tiennyt mitään tilanneeni. Kun Sami tänään ruokatunnilla toi paketin kotiin, yllätyshän se oli täysin! Marjo-Riitta oli laittanut minulle lohdutukseksi Fabelia, Floricaa ja ihanan Marianne-suklaalevyn! Olin ihan mykistynyt. Lämmin kiitos sinulle vielä, Marjo-Riitta!! On ihana huomata, kuinka mukavia ihmisiä täältä blogimaailmasta löytyy.Voi jospa sitä ensi viikolla jo voisikin kertoa edes leikkauspäivän. Enhän ole vasta kuin 5,5 viikkoa sitä odottanut... Hyvää viikonloppua teille joka tapauksessa!

3 kommenttia:

 1. Voi kuinka mukava kuulla , että toivoa on. Pitkin päivää olen käynyt työmaallakin kurkkaamassa, josko nyt olis jotain tietoa. Taas se nähtiin, kuinka potilaan on kyettävä ottamaan yhteyttä, kyseltävä ja vaadittavakin, sinne byrokratian rattaisiin on todella helpo jauhautua. Toisaalta taas siinä on hyvä syy, kun selitellä pitää, ei ole kenenkään syy kun byrokratia...Ison luudan pitäisi lakaista sairaalasysteemiä. Ihan uusi ajattelu olisi tarpeen, jotta potilaatkin muistettaisiin, aikä vain systeemiä palveltaisi.
  Onpa taas aihetta hymyillä ja toivoa vaan kovasti enemmän kuin kuluneella viikolla. Kaikki järjestyy ja kaikella on tarkoituksensa, sanotaan.
  Mukavaa viikonloppua toivoo Tuula

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että valoa näkyy tunnelin päässä. Odottavan aika on pitkä. Mutta onneksi on tämä blogi-
  maailma ja käsityöt. Voimia sulle ja jaksamisia, kun odotat sinne leikkaukseen pääsyä. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Ompa mukavaa, että viimeinkin olet saanut hiukan parempia uutisia! Melkein päivittäin olen käynyt katsomassa ja toivomassa, että pääsisit hoitoon.
  Jos niistä sukista (nostan pipoa!) jäi vielä nöttösiä ja jos kuitenkin ihanvähän vielä hermostuttaa, niin katsoppas http://theroyalsisters.blogspot.com. Aivan turhia jouluisia koristeita jonnekin, ja tulee äkkiä valmista. Tutorialit ihan virkkaamattomillekin. http://attic24.typepad.com on tehnyt tähdistä kirjavia versioita, noita minäkin jo pari tein. Kun vielä tietäis mihin niitä laittaisi...
  Mahdollisimman hyvää oloa! Lena

  VastaaPoista