tiistai 30. kesäkuuta 2009

Tauolla

Huhhuh, nämä bloggaustauot venyvät täällä aina vain pidemmiksi. Jotakin pientä valmista on, mutta kuvaaminen on (taas) jäänyt. Lisäksi käsityöt ovat muutenkin vähän sivussa, kun loma alkoi ja lukeminen ja ulkonaolo vievät voiton neulomisesta. Vähän olen sentään virkannut (!!).

Mutta kunhan tästä viilenee tai tulee sadepäiviä, niin eiköhän käsityökin taas tule arvoonsa. Varsinkin, jos ja kun saamme "mökkimme" kuntoon. Langat ovat sinne jo muuttaneet, mutta ompelukone odottelee pöytää ja muita mööpeleitä.

Ihanaa alkavaa heinäkuuta!

8 kommenttia:

 1. Ei se haittaa vaikka välillä onkin taukoa.

  Hieno tuo edellisen kirjoituksen takki!

  VastaaPoista
 2. Samat sanat: ulkona lukeminen kiinnostaa yhtäkkiä enemmän kuin käsityöt. Tauko tekee hyvää sekä bloggaamisesta että käsitöistä.

  VastaaPoista
 3. Minä niin ajattelin ja odottelin,että sä nyt täniltana varmaan tulet Tikkuamaan,kun sulla on lomaakin. Vielä mitä ,Kyllä se Jalsjärvi sut on niin nielaissut!!

  VastaaPoista
 4. Rupesin oikein miettimään ja muistelemaan tuota sanontaa "saanut miehen". Ja kyllä isän suvun puolella sanottiin myös että "sepäs sai hyvän vaimon"! Ja kaikki "pääsivät" naimisiin.

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo otsikkokuva missä pitelet lankakasaa erittäin onnellisen näköisenä! :D

  VastaaPoista
 6. Ihanan Kaisamaisia nuo kuvat tuossa blogipohojassa. Pirtsakoita. Taukoa se taitaa olla kirjottelussa ite kullakin näin kesällä. Mutta syksymmällä sitte paremmalla innolla.

  VastaaPoista