torstai 2. huhtikuuta 2009

Henkäyksenohut jämähuivi

Sisälläni asuu pikku perfektionisti, joka (aivan kuten se laihdutusorganisaatioiden mainostama hoikka minä) on useimmiten hyvin piilossa, mutta välillä pilkistää esiin. Kuten silloin, kun haluan päästä eroon jämälangoista.


Kevätpäiväntasausyllätyshuiviinhan jouduin tilaamaan Garnkorgenista toisenkin kerän lankaa, jota sitten jäi yli vajaat puoli kerää. Ajattelin, että voisin tehdä siitä pikku huivin käytettäväksi Sylvin kanssa. Aloitin Branching Outia, mutta purin - jotenkin se ei sopinut langalle, enkä tykännyt ohjeesta, jossa jouduin tuijottamaan kaaviota koko ajan.


Sitten löysin uusimmasta Ullasta Henkäys-huivin ohjeen. Kun suunnittelija kirjoitti, miten oli halunnut tehdä helpon huivin, innostuin heti. Ja mallihan istui tähän lankaan aivan erinomaisesti! Oli kyllä vähän jännittävää neuloa, kun Ullan kuvista ei saanut mitään selvää siitä, millainen kuvio ohuenohuessa huivissa oli... :)

Malli: Henkäys-huivi Ullasta 1/09
Lanka: Fleece Artistin Suri Blue, noin 40 g suunnilleen 30 x 60 cm kokoiseen huiviin
Puikot: 5 mm


Nyt kun vaan lumisade lakkaisi, että voisi ruveta käyttämään kevätvaatteita...

11 kommenttia:

 1. Kaunis huivi malli tosiaan. Mukava pikku huivi näin kevättä aatellen..josko se sieltä pian tulis-kevät :)

  VastaaPoista
 2. Mulla Henkäys puikoilla, kun ajattelin että yksinäinen Garnstudion Vivaldi saisi olla juuri sellainen. Tosiaan kuvista oli vaikea tietää, mutta äkkiä neuloessa ulkonäkö selvisi. Sulla tuli kiva pikku huivi, itse jännitän minä kokoinen tulee.

  VastaaPoista
 3. Hieno huivi! Ja onko sinulla muuten uusi tukkakin vai kuvittelenko vain? :)

  VastaaPoista
 4. Otin saman ohjeen ja minun oli tarkoitus se aloittaakin, mietin samoin, että kuviota ei Ullan ohjeesta oikein näkynyt. Mutta nytpä näin sinun tekemänäsi ja tosi kaunis huivi näyttää olevan!! Eli minäpä aloitan myös!!

  VastaaPoista
 5. Mistä ton pipon ohje on mikä on sun profiilin kuvassa? Tosi nätti, tekis mieli apinoida:) Ihana huivi kanssa:D

  VastaaPoista
 6. Kiitos kehuista! :) Mari, tukka on "uusi", värin otin talvella (siis ruskeaa alle ja kullanväriä päälle), mutta pituutta olen muutellut tässä ihan omin saksin...

  Tiinap, kyllä kannattaa, mallikuvio on kaunis ja helppo!

  Pihla, myssy on viime syksyn Novitassa ollut virkattu lippalakki, lankana Mambo. Tykkään ihan hassuna!

  VastaaPoista
 7. Kyllä viehkeä tää sun henkäys huivi,ihana ja valloittava. Mä olen käynyt muuten toorstaina Jalasjärvellä! Vilposelta haettiin kodinkoneita ja jatkettiin Etelä-Suomeen ja kotitalosi ohi ajeltiin! Mä katsoin,että tuossakohan Kaisa asuu kahden kirkon välissä,Luterilaisen ja Helluntaiseurakunnan :D

  VastaaPoista
 8. Kaunis huivi! Olen ajatellut itse tekeväni vähän samantapaisen... pian, kunhan ehdin. Ihana väri myös

  VastaaPoista
 9. Heips!
  Onpa tosiaan kaunis henkäys ;).Mie otin nyt nappisi, kun käyn täällä kumminkin kuulumisiasi katsomassa. Siun tekstiä on vaan niin kiva lukea, työsi on kauniita ja kuviakin ona paljon! Tähän saakka olen tullut tuolta sukkasadon linkistä....Siis liian monen mutkan kautta! Iloista pääsiäsistä! Se lienee mieleinen juhlakin , kun niin siun värinen!

  VastaaPoista
 10. Löysin tänne blogiisi ihan sattumalta joitain päiviä sitten, ihastelin neulomuksia ja jotenkin jäi häirittemään että kuinka on niin tuttu nimi. Piti tulla takaasin kun häiritti niin vietävästi ja sitten tajusin yhdistää: Hullu luokka! Kirjahyllystä löytyy yksi singeerattukin kappale, sain sen monta, monta vuotta sitten Kulmalan Minnalta, joka on enoni vaimo. Heh, näin se maailma on pieni! Niin, tai Etelä- Pohjanmaa, oikeastaan :)

  VastaaPoista