tiistai 31. maaliskuuta 2009

Mukaan tempaisemaan!

Viime päivinä olen saanut ns. haravihini (yksi niitä kuvaavia murresanoja ;) kaksikin hyvää tempausta. Suosittelen osallistumaan ja yritän itsekin parhaani!

 1. Kevätsiivousko mielessä? Sisiliskokset-blogissa on julistettu avatuksi Käsityöpussukka-tempaus. Tarkoitus on lähettää Vienon kammarin kautta venäläisiin lastenkoteihin ja perheiden itsenäistyville nuorille käsityöpussukoita, joiden sisällön jokainen saa etsiä omista kaapeistaan. Mikä mahtava tilaisuus päästä eroon puhumattomista langoista, puikoista ja koukuista tietäen, että ne menevät taatusti hyötykäyttöön!

 2. Sukattaako vai lapastuttaako, vaikka tämän vuoden Sukkasatoon ja Lapaskuuhun on vielä kuukausia? Kaikki puikoissa -yhteisblogissa neulotaan nyt sukkia ja lapasia tarvitseville! Sekä miesten että naisten kokoja kaivataan, tosin se klassinen miesten 40-42 on ehkä tarvituin koko. Neuleet voi lähettää joko tempauksen puuhanaisille Tanjalle tai Esterille (yhteystiedot ylemmän linkin takana) tai sitten suoraan Heikki Hurstille, joka jakaa ne eteenpäin.
Etiopian nuttutempaus osoitti, miten ihanaa väkeä neulojat ovat - valmiita auttamaan. Toivottavasti nämäkin tempaukset herättävät kiinnostusta!

3 kommenttia:

 1. Sukkatempaukseen jo lupauduin, toinen on minulle ihan uusi. :o)

  VastaaPoista
 2. Mieltä oikein lämmittää, kun täällä blogistaniassa ihmisillä on niin paljon auttamisenhalua:-)

  Itse en ole vielä lupautunut kumpaakaan tempaukseen mukaan. Olen luvannut neuloa vauvannutun Etiopiaan, mutta sitäkään en ole vielä neulonut. Lupauksethan pitää yritää toteuttaa.

  Sukkia! Apua, kääk!!! Minulla on täällä kotona noita sukankuluttajia, mutta olen jalostanut tätä sukkatempausta siten, että neulon naapurin vanhalle emänälle sukat ja vien ne hänelle palmusunnuntaina tuliaisiksi. Sitten neulon myös yhdelle tuntemalleni vähäosaiselle miehelle sukat.

  Tuo käsityöpussukka-projekti olisi kyllä kieltämättä hyvä pointti siivota:-)

  Aurinkoisia kevätpäiviä!!!

  VastaaPoista