torstai 26. helmikuuta 2009

Pientä mukavaa

Sylvin hihat ja takakappale ovat päässeet piinasta, nyt etukappaleet koettavat epätoivoisesti venyä. Sitä odotellessan aion neuloa vihjeen 6a Kevätpäiväntasausyllätyshuivista. Tässä erittäin huono kuva viitosvihjeestä (mutku huivi on iso ja kaapeli meni kierteelle eikä jaksa pingottaa niin...).

Ravelryn 2nd European Knitters Swapin emäntä yllätti ja muisti meitä osallistujia leimatuilla papereilla ja silmukkamerkeillä. Taidanpa laittaa jotain pientä kivaa Hollantiin...


Ja kun en edelleenkään ole saanut mitään valmista, huijaan teitä ostelemalla kaikkea hassua.

Ensimmäinen tilaukseni katosi bittiavaruuteen, kun viimeinen Tilaa-nappula jäi painamatta. Toisella kerralla Vielä yksi puikollinen -merkit olivat lopussa, mutta onneksi kustomoituja aina saa. Ilu olikin sitten supernopea. Tilasin nämä toissa iltana ja jo tänään saapuivat. Vasemmanpuoleisen iskulauseen ihan törkeästi varastin joltakulta (saa ilmoittautua!), oikeanpuoleisen keksin ihan itse, tosin innoittajana oli Tikrun pohdinta siitä, voiko lankaan sijoittaa ja voisiko sen vakuuttaa. Aniliini mätsää uuteen marilaukkuuni.


Nyt huivin kimppuun, nam!

1 kommentti:

  1. ainiinjoo, olihan mulla toinenki "syy" miksen oo täällä vieraillu viime aikoina. oon yritelly vältellä ton yllärihuivin näkemistä [oon menossa ite vitosvaiheessa], mutta tässä joku päivä sitten vahingossa näin kakskin valmista niin eikai tässä tartte enää väistellä missään.. :)

    hauskat tekstit valitsit nappeihin. :)

    VastaaPoista