tiistai 24. helmikuuta 2009

Ei, älkää kuvitelko...

...ei mitään valmista vieläkään! Sylvin takakappale ja hihat pingottuvat parhaillaan niin että soi. Vaikka Mambon tiheyden ei paljon pitänyt erota ohjeen tiheydestä, L-koon takki ei ole yhtään liian pitkä tai leveä, kun vielä ajattelin sen vuorittaa.

Niinpä yritän pelastaa mitä pelastettavissa on. Harmittaa, etten neulonut isommilla puikoilla, nyt jouduin vääntämään palmikkoakin välillä hampaat irvessä. (Mallitilkku, mikä se on??) Ajattelin neuloa vielä etukappaleet valmiiksi ja laittaa ne pingottumaan ja vasta sitten tarrata Kevätpäiväntasausyllätyshuivin uusimpaan vihjeeseen, vaikka se kuinka polttelisi.

Mutta sen sijaan olen saanut lihavan paketin - jonka kiltti postisetä oli tunkenut laatikkoon eikä vienyt takaisin postiin! Jackie Tanskasta oli Ravelryn 2nd European Swap -parini, ja hän oli paketoinut huolellisesti joka tavaran erikseen...


Swapin sääntöjen mukaan ystävälle neulottiin hattu, minkä lisäksi hänelle piti lähettää jonkin muun hatun/neuleen ohje, langat ja puikot siihen, jotain syötävää ja jotain juotavaa. Ihmettelin itsekseni tuota puikkojen lähettämistä, koska oletan, että jos ihminen neuloo ja on Ravelryssä, hän omistaa muutamat puikot... No, Jackie oli niin fiksu, että kysyi asiasta. Sanoin ottavani mieluummin jotakin muuta tilalle.


Paketti olikin sitten varsinainen aarreaitta. Vasemmalla hattuni, sen päällä Jackien kortti. Keskellä "jokin muu", eli huovutusvillaa, huovutusneuloja ja alusta! Takana Anthon Bergin suklaata ja paketillinen teetä (jota varmasti maistan, vaikka olenkin enemmän kahvi-ihmisiä) ja edessä kaksi kerää Katian Perua. Ensimmäiset Katia-lankani muuten! Kaksi hattuohjetta sain jo sähköpostilla pdf:nä.

Pahoittelen huonoja kuvia tästä myssystä, Sami tiskasi, joten en viitsinyt vaivata häntä enää kuvaamaan... Mutta se on täydellinen! Varoitin Jackieta isosta päästäni, ja tämän alle sopivat jopa kiharani.

Thanks Jackie, I just love your packet!! The hat is perfect, even my curls fit in. And yes, words yksi, kaksi, kolme are very useful, when you visit a yarn store in Finland... ;D

Omasta, Sloveniaan lähteneestä paketistani kuvia sitten, kun Nadja ilmoittaa sen saaneensa.

2 kommenttia:

 1. Hi Kaisa,

  I am so pleased that the hat fit. It is so annoying when a hat squashes one's hair.
  As I wrote on my own blog, I had envisioned that you could felt something on to it - like Squid Vicious on Ravelry, or some fish and reeds (which are probably more in the colours of the felt I sent - blues and greens).
  Anyway, it doesn't really matter if you ruin your new hat, as it was only a gift. :-) So you would not loose a lot of hours of your labour.
  Jackie

  VastaaPoista
 2. Ihana paketti, kivoja nuo tuollaiset vaihdot..
  Minä olen lomalla ja neulomisen suhteen ei juuri ole tapahtunut, sain nimittäin sen influenssan ja säryissä ja kuumeessa ei juuri neulota.

  VastaaPoista