lauantai 21. helmikuuta 2009

Tiesinhän minä sen...

...että kun tammikuussa oli sairaalloisen tuottelias, tahti hyytyy. No, tietysti ero on siinäkin, neulooko Mambosta Vihervaaraa kuutosen puikoilla vai seiskaveikasta ison miehen puseroa nelosen puikoilla...

Olen liittynyt vihdoinkin Neuleyhdistys Ullaan, ja eilen paketoin Ravelry-swapin paketin. Sekä sain jo vastaanottaa omalta pariltani pari ihanaa hattuohjetta pdf-muodossa! Joku oli selvästi käynyt kurkkimassa mistä tykkään... (Thanks, Jackie, I love the patterns you sent!) Pakettikin kuulemma on tulossa, joten odotan suurella jännityksellä.

Koska en voi vielä julkaista kuvaa omasta lähtevästä paketistani, saatte kuvaa Sylvistä. Ymmärrän nyt niitä, jotka sanovat, että selkäkappaleeseen addiktoituu. Tämä on tosiaan "leikkiä langoilla", kuin maalaisi kuvaa: teen vielä tuon ja tuon kerroksen, jotta näen, miten tämä kuvio muotoutuu... Tikru on nero.


Rintanappivillitys valtaa Blogistaniaa. Minä piipahdin Ravelryn MiniMartissa ja totesin, että rintanappipakkauksia oli saatu lisää. Nyt on yksi sellainen tulossa, saapi nähdä pitääkö se hakea Vaasan tullista. ;)

Myös Ilulta yritin tilata nappeja, mutta ilmeisesti - kuten Villasukan ystävä tuolla kommenteissa arveli - tosiaan jätin sen viimeisen tilausnappulan painamatta. (Hätähinen, minäkö??) Nyt harkitsen uudestaan, mitä tilata. Kertokaa mulle hyvä lause kustomoituun nappiin - mikä pikkuK:lle sopisi?

Novitan adressin tulostan huomenna ja lähetän eteenpäin. Toivottavasti lähestulkoon 200 nimeä (jos et ole vielä kirjoittanut, niin muutama nimi vielä tarvittaisiin kauniin pyöreään lukuun!) Mambon puolesta ja liian vilkasta valikoiman vaihtoa vastaan vaikuttaa.

5 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä neuletta taasen tulossa, miten sulla riittää tuota energiaa, olet nimittäin todella nopea neuloja! Odotan innoissani valmiin neuleen näkemistä.
  Mulla alkoi lomaviikko, jospa minäkin saisin aikaan jotain muutakin kun pipoja ja sukkia.
  Ainakin sliparia Novitan vanhalla ohjeella ajattelin tehdä...toivottavasti ei jää ajatukseksi

  VastaaPoista
 2. Kävin allekirjoittamassa hyvin muotoilemasi adressin. En tiennyt Novitan aikovan lopettaa Mambo-lankaa. Tänään juuri harmittelin värikartan nopeaa vaihtumista Novitan langoissa. Haikailin kauniiden murrettujen ruskeiden ja vihreiden sävyjen perään...

  VastaaPoista
 3. Voihan Sylvi sentään! Miks mä en ossaa englantia, nyyyyhhh. Monta kivaa neulemallia on jääny sen takia sivuun. Pitää vissiin alakaa kertaamaan enkkua.

  VastaaPoista
 4. Sure you do. (I have absolutely NO idea what this post is about. :-D)

  Sorry, the only Finnish I (might) know is: yksi, kaksi, kolme (my grandmother lived in Finland with her father in the 1910s - and that was all the Finnish she could remember).

  Jackie
  Denmark

  VastaaPoista
 5. Luonnollisesti sopivat nappitekstit ovat:
  1. Hei olen pikku K olen lanka-adikti.
  Koska edellinen oli vähän pitkä, niin tässä hieman lyhyempi jo monesta muustakin paikasta tutuksi tullut slogan
  2. Minulla on neuloosi.
  Onkohan alempi mallisuojattu?

  VastaaPoista