maanantai 15. joulukuuta 2008

Jos pidät keltaisesta Isoveli-langasta, allekirjoita adressi!

Viime kuukausien aikana yksi jos toinenkin Blogistaniassa on tunnustanut hurahtaneensa totaalisesti siihen "oikeaan" keltaiseen väriin, jota löytyy Isoveljen ja Mambon värikartoista. Tästä huolimatta neulontalistalle ilmaantui tieto, että Novita olisi lopettamassa keltaisen Isoveli-langan tuotannon.

Tätä kuolleena syntynyttä ajatusta vastaan on Tiina aloittanut adressin, jonka minäkin kävin jo allekirjoittamassa. Jos siis pidät Isoveli-langasta, piipahda täällä ja kirjoita nimesi! Toivotaan, että Novitalla herättäisiin huomaamaan Isoveljen olevan kovasti tykätty lanka.

Ja kun lanka-asioista puhutaan, niin tässäpä paljastan Titityyn lankaklubin viimeisen lähetyksen - ELLET OLE SITÄ VIELÄ SAANUT, LOPETA LUKEMINEN TÄHÄN!

Vähän tyhjää tilaa väliin...


...no niin. Entiseen tapaan ihastuttavasti pakatusta nyytistä löytyi tällä kertaa kovasti mieluisia värejä. Shibuiknitsin Baby Alpaca on ihastuttavan pehmeää, ja mieluusti tekisin siitä vaikka vauvaneuleita - keväällä odotetaankin syntyväksi paria vauvelia kaveripiirissä.

Toisena lankana oli Arwetta-merinolankaa, jonka väri ja tuntu olivat nekin aivan ihastuttavia. Viimeisen klubikirjeen Tiina oli jaksanut vääntää "jouluisesti" rullalle ja kiinnittää narulla, jossa oli suloinen kukkanappi - heti rupesin miettimään neuletta sen ympärille. :)


Tuo Arwettan vyöte vain vähän nauratti - ihan kuin minä olisin matikantaitoineni ollut sitä tekemässä. :)

Nyt on klubius osaltani ohi. En ole vielä ilmoittautunut uuteen klubiin enkä tiedä ilmoittaudunkokaan. Tai ehkä pitäisi sitten liittyä johonkin tiettyyn väriin. Katsotaan, tämä oli joka tapauksessa hauska kokemus.

Ihanaa viimeistä viikkoa ennen joulua teille kaikille! Minä neulon jouluneuletta itselleni, ja Vaasan reissulta mukaan tarttui pari hamekangasta, jospa tässä ehtisi vielä ommella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti