torstai 20. marraskuuta 2008

Valmistuvaa

Tangled Yoke Cardiganini on nappeja vaille valmis. Siitä oma postaus myöhemmin. Taannoisissa arvontakommenteissa Helmis totesi, että osaan tehdä vastoinkäymisistä melkeinpä taidetta - no, siinä postauksessa lupaan teille Rembrandtin ja Michelangelon samassa paketissa... :D Takki on niin epäonnistunut että se on suorastaan söötti!

****

Viimeksi kerroin Jaappanin paketista ja Itellan äkillisestä palvelualttiudesta. Eilen aamulla näin netistä, että paketti on Seinäjoella. Melkein saman tien seurantaan ilmestyi teksti, että sitä oli yritetty luovuttaa, mutta vastaanottajaa ei ollut tavoitettu (klo 8.20 arkiaamuna - jos olisin silloin kotona, kuten esim. vuosi sitten, niin oletettavasti minulla ei pahemmin olisi rahaa tilailla mitään Japanista!).

Kun tulimme Samin kanssa syömään klo 11, postin auto oli pihassa, ja tuttu postitäti sieltä huuteli että Kaisalle olisi paketti.

Uskomatonta.

No, mutta tätä me tilasimme Shinzi Katohilta.


Mukeissa siis tyttö, poika, kissa ja ankka - ne oli pakko saada. Meillä kun on tapana kertoa toisillemme satuja, joissa seikkailevat kissat ja ankat... :)

Ja nämä kankaat minun piti saada myös. Firmassa näköjään ymmärtävät, etteivät ihmiset osaa päättää sellaisten ihanuuksien edessä, joten tarjolla oli pakettina 5 x 0,5 metriä kankaita eri designeilla. Oikeassa alakulmassa näkyvät kortit tulevat kaupan päälle, ja niissä on samat kuosit kuin kankaissa.


Yksi näistä palasista on jo muotoutunut hameeksi, vaikka canvas kai enemmän laukkukangasta onkin. Ainoa asia, jonka yhteydessä olen kiitollinen 142 senttimetristäni, on hamekankaan osto - minulle riittää lyhyt pala. :D

Kaupanpäällisenä englanninkielisen tilauslistan ja käsin japaniksi kirjoitetun luottokorttikuitin kanssa samassa kuoressa oli vielä nallekortti.

****

Intsu halusi muistaa minua näin ihanalla ruusulla:


Lämmin kiitos, Intsu! Tämäkin pitäisi jakaa eteenpäin, mutta kyllä te tiedätte mitä minä teen... ;) Jokainen bloggaaja on tämän ansainnut, meillä on ihana yhteisö!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat mukit ja kankaat! Minkä nimisestä nettikaupasta ostit?

  VastaaPoista
 2. Kangaskasa, se oli japanilainen firma Shinzi Katoh. Tilaaminen oli aika hauskaa, sillä tiedot piti kirjoittaa itse "sähköpostiviestilomakkeeseen". Sitten sieltä lähetettiin minulle sähköpostia ja kysyttiin luottokortin numeroa... :)

  VastaaPoista
 3. ihana jaappaninpaketti! olipa kiva että sujui vaivattomammin tuon kanssa mitä niiden kirjojen. :)

  VastaaPoista
 4. Oi mikä paketin sisältö ja palvelu. Ja Kustikin näköjään toimi moitteettomasti :)

  Virkistävää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Niinpä. Ja kun on pituutta 185cm, tarvitsee aika julmetusti hamekangasta... Taitaisi mennä nuo kaikki palat yhteen hameeseen. :)

  VastaaPoista