lauantai 11. lokakuuta 2008

Jokohan tämä nyt riittäisi...

Sain kuulla ystäväni olevan parhaillaan Tallinnassa. Hetken mietin ja surffasin parilla nettisivulla, sitten laitoin tekstarin: "Ilkeäisinkö pyytää... Jos käyt Sadamarketissa, niin 2. kerroksessa myydään..."

Eilen käväisimme ystävän luona lunastamassa tuliaiset.
Valitan, että värit ovat (taas) mitä ovat. Mutta ovat nämä ihania. Vironvillaa olen diilannut aiemmin Annelta, joka oli kerinyt langat jo valmiiksi. Nyt ensimmäisen kerran pääsin käpälöimään alkuperäisiä vyyhtejä. Niin napakkaa ettei ole tottakaan, tällä löisi vaikka murtovarkaan tainnoksiin! Mutta taidan silti tehdä huiveja.

Ja sitten piipahdin myös Fionassa... En tiedä osaanko käyttää näitä ns. välikokoja, mutta katsotaan!
Ja nyt voisi minun (tai siis tilini) puolesta tämä shoppaus vähäksi aikaa riittääkin. :)

Aikomus oli neuloa suureellisesti jouluksi, mutta onneksi tulin jossakin vaiheessa järkiini. Tänä syksynä on niin paljon kaikenlaista ekstraa, että minun stressinkehitystaitoni tuntien on parasta rauhoittua. Muutama pikku juttu kyllä valmistuu (ja anopille se tilaustyö - koska katsottaisiin langat? :), mutta muuten aion neuloa itsekkäästi itselleni.

Sitäpaitsi on pakkokin. Sukkien ja lapasten tekemisellä ei lankavuoreni yhtään hupene, ja sille pitäisi pikaisesti viime viikkojen kasaamisen jälkeen tehdä jotain! :D
Posted by Picasa

3 kommenttia:

 1. Minä tein muutama joulu sitten periaatepäätöksen, että mitään isoa en jouluksi neulo kenellekään. Tuntuu, että silloin pitäisi niin monta urakkaa saada kerralla tehtyä, ja toisaalta ihmiset saavat muutenkin lahjoja niin hukkkuvat sinne joukkoon vain. Syntymäpäivät ovat sitten toinen juttu, niitä on yleensä vain yhdet kerrallaan ja niitä kuitenkin on ripoteltu pitkin vuotta. Tai sitten voin tehdä ilman erityistä syytäkin lahjoja.

  VastaaPoista
 2. Ihania lämpimiä sävyjä!

  Sari-silkistä väänsin maailman yksinkertaisimman kolmiohuivin. Mutta kahdesta vyyhdistä tuli aika pieni - jonkin verran se varmaan venyy, koska painaa niin paljon ja saan vielä yhden vyyhdin. Jos sitten näyttää vielä liian pieneltä, puran (vaikka se ei ihan helppoa olekaan) ja keksin jotain muuta - idea on jo...

  VastaaPoista
 3. mä tykkään kyllä kovasti knit picksin sukkiksistani, just hyvän pituset sukkien neulontaan ja kovemman tuntuset itä bambut, ainakin ohuilla puikoilla neuloessa tuntuu turvallisemmalta, ei tartte koko ajan pelätä eet ne menee poikki. välikoon puikoilla en minäkään tosin mitään teem en oo kokenu tarpeellisiks..

  VastaaPoista