torstai 25. syyskuuta 2008

Vasen jalka ei tiedä mitä oikea tekee...

Kun viimeksi olin neuletapaamisessa Fionassa, innostuin ostamaan kerän Regian uutta Design Line Kaffe Fassett -lankaa. Olen niin tottunut siihen, että saan itselleni kerästä sukat ja kahdetkin, etten tajunnut 50 g kuusisäikeistä lankaa olevan riittämätön määrä yksiinkään sukkiini...

Vasen sukka ja oikea lavan puoliväliin on siis Fassettia, loput epämääräisiä, väreihin yhtäänkään sointuvia Nallen jämiä. Näin sitä käy kun Kaisa yrittää olla design-ihminen, vasen sukka on risainia ja oikea sitä mitä kaapista löytyy... :)

Lanka: Regia Design Line Kaffe Fassett, 50 g ja Nalle-jämiä n. 10 g
Puikot: 3 mm
Malli: Äärimmäinen perus, koko 34
Muuta: Näistä perussukista tahtoo olla vajausta, niin että käyttöön menevät.

Ja nämä kuuluvat tietysti sekä Sukkasadon Heinälatoon (huomatkaa aiheeseen sointuva liina sukkien alla!) että Project Spectrumiin.


4 kommenttia:

 1. Tervehdys Kaisa täältä Varrelta virran pitkästä aikaa.Olen pitänyt kesällä pitkähköjä "luovia taukoja" blogimaailmasta,mutta nyt syksyn tullen koetan palata sivuilleni.Alkoi olla suorastaan jo ikävä teitä blogiystäviä.Seinäjoen käsityömessutkin lähestyvät.Viime vuonna käynti siellä oli niin mukava kokemus,että olen suunnitellut messukäyntiä taas lokakuussa.-Aurinkoisia syyspäiviä Sinulle toivottelee famu.

  VastaaPoista
 2. Ei ole kovin riittoisa lanka. Mulla on tulossa sukat samasta langasta. Piti käydä ostamassa niihin kolmas kerä! ...eivätkä ole edes mitkään polvisukat.

  VastaaPoista
 3. mä en ois huomannu mitään et on eri lankaa osa josset ois maininnu. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat sukat, joten minusta tuo on oikein toimiva design!

  VastaaPoista