lauantai 16. elokuuta 2008

Markinoolla

Otsikossa ei ole lyöntivirhettä, pohjalainen menee todella markinoolle yhdellä k:lla!

Aukustiin liittyen Jalasjärvellä oli tänään markkinat. Sinne mentiin lähinnä ulkoiluttamaan toista uusista kameroista ja ottamaan kuvia kunnan kuvapankkiin, mutta mitä kohdattiinkaan...Muistaakseni viime jouluna Lapuan joulunalusmessuilla rahat olivat ns. kintuulla, ja mukaan lähti yksi kerä tätä samaista alpakkaa. Nyt sille piti toki ostaa kavereita.


Muutenkin tunsin viehtymystä pitkiin, kapeisiin esineisiin...


En enää tiedä kumpi meistä otti nämä alimmat kuvat, minä sain itkupotkuraivarit kun uusi kamera onkin monimutkainen käyttää ja vaatii säätöjä. Minä en säädä, minä toimin! Sami, joka jostakin käsittämättömästä syystä sietää minua kaikesta huolimatta, sitten sääsi ja kuvasi... :)

Edit-täti tuli vielä kertomaan, että kyseessä on siis perulainen La Alpaca -lanka. Jostakin syystä vyötteissä ole sen paremmin painoa kuin pituuttakaan, mutta aina-auttavainen Ravelry kertoo, että 50 g kerissä on lankaa 110 metriä.

Tässä vielä Samin omalla uudella kamerallaan ottamia ihania makrokuvia lankaklubini langoista - tällaisia itsekin yritin, mutta en vain osaa... Eipä muuten tullut mieleenkään, kun lankoja täällä kuvailin, että kaikille klubilaisille ei paketti ollut vielä saapunut. Toivottavasti en pilannut kenenkään yllätystä! Jatkossa koetan varoittaa, kuten neuvottiin.
2 kommenttia:

  1. Jopas on komeavillainen alpakka! Minkä firman alpakkalankaa ostit? Näyttää hyvältä.

    VastaaPoista
  2. Ihan totta, markinoolla minäkin käyn :)
    Kuka tuo myyjä oli, en ole ennemmin törmännyt kovinkaan usein lankamyyjiin markkinoilla?

    VastaaPoista