tiistai 1. heinäkuuta 2008

Tuli edes tiskirätti...


tiskirätti
Originally uploaded by Kajsi
Kuten näkyy, edelleenkään en ole saanut mitään isoa aikaiseksi. Päivät kuluvat tiiviisti uudessa kivassa työssä, ja illoillakin on ohjelmaa.

Yosemite on vailla toista hihaa - paljon ei siis puutu, mutku ei jaksa innostaa - ja kesätoppi vaiheessa. Jotenkin nyt vain innostaa tehdä näitä pikkuriikkisiä langantuhoamisprojekteja.

Oliko se Helmis, joka viime kesänä innostui tekemään tiskirättejä? Minäkin innostuin tuolloin, mutta en vielä käytäntöön asti. Nyt vasta intaannuin testaamaan näitä "mallitilkkuja". Tiskirättiin kulutin noin 20 g Novita Bambun jämiä 3½ puikoilla. Mallineule on Neulojan käsikirjasta (Ristikkäiset silmukat #2).

Muistinpa taas, miten kamalaa Bambu on neuloa - hajoaa tuhanneksi säikeeksi. Grr. Vielä noin toiset 20 g pitäisi hävittää, tällä kertaa tiskirättiin tulee pitsiä. Saahan kyökissäkin olla sievää! :)

Modakin tuli tänään, enkä osannut edes odottaa. Hassua. Valitettavasti lehti oli tällä kertaa pettymys, melkein kaikki oli virkattua - sieviä malleja kyllä, mutta minä olen toivottoman hidas ja huono virkkaamaan.

Muutenkaan kesäneuleet eivät oikein innosta. Vaikka olen ehdottomasti kesäihminen, melkein odotan syksyn villapaitakautta. :)

Iloista lomaa niille, jotka ovat sen aloittaneet! Minä teen vielä 1½ viikkoa töitä, sitten saan pitää pari viikkoa palkatonta vapaata.

3 kommenttia:

 1. Näin se on, että eri maku meillä kaikilla.. minulle uusin Moda oli iloinen yllätys, kun yleensä on niin vähän sitä VIRKKAUSTA... =) Kivan näköisen tiskirätin olet neulonut, olen ihan samaa mieltä siitä, että keittiössäkin saa olla kaunista!

  VastaaPoista
 2. Oletko nähnyt amerikkalaisia kuviorasuja?

  Esim. http://krisknits.blogspot.com/2008/01/valentine-surprise.html

  Terv. Sarip

  VastaaPoista
 3. En muista olenko onnitellut jo työpaikastasi; joten onnea ja siunausta!

  VastaaPoista