maanantai 14. heinäkuuta 2008

Jag tror, jag tror på sommaren...

Kuulun siihen onnelliseen kansanosaan, jolle alkoi juuri loma. Joskin vain kaksi viikkoa ja sekin palkattomana, niin joka tapauksessa! Tänään suuntaamme pariksi päiväksi Kokkolaan, ja tarkoitus on tehdä vähän bisnestä Satu H:n kanssa... :) Mutta siitä lisää myöhemmin.

Joskin tämän kesän säät ovat saaneet harteilleni useammin Tilted Dusterin kuin kesätopin, olen silti järjestelmällisesti pyrkinyt tuhoamaan puuvillalankojani. Yosemite on yhä kesken - se ufoutui pahasti toisen hihan alkuvaiheessa ja pelkään, että käytän sitä korkeintaan ensi kesänä - mutta tämä "omasta päästä" tehty toppi sentään valmistui.

Viime kesänä ostin kolme kerää syvänkeltaista Mandarin Petitiä. Lanka tuntui sitten kotona kauhean räikeltä enkä keksinyt sille käyttöä - kunnes tänä kesänä totesin, että oranssi ja keltainen ovat muotia.


Koska kolme kerää riitti vain tuohon pitsiosuuteen, neuloin yläosan oranssilla Pehorka-tehtaan puuvillalangalla, jota isoveli toi keväällä Pietarista. Yläosaan otin mallia kevään Novita-lehdestä. Toivotaan, että tätä tarkenisi joskus käyttääkin.


Lanka: Mandarin Petit 150 g, Pehorkan puuvillalanka noin 50 g
Puikot: 3,5 mm KnitPicksit (nam!)
Malli: Pitsiosan mallineule Neulojan käsikirjasta (Pitsit/#3), yläosan kavennuksiin otettu mallia Novitan Kevät 2008 ohjeesta 57.
Muuta: Neuloin vain 10 cm sileää ennen kainaloita. Olisi pitänyt näillä naisellisuuden merkeillä neuloa enemmän. Tarkoitus oli, että keltainen raita jää rintojen alle. Kun joku ottaisi ja purkaisi ja neuloisi uudestaan - vapaaehtoisia?


Kuvat on räpsitty hätäisesti, sillä tietysti juuri tänään, matka-aamuna, olisi nukuttanut... Mutta tässä ollaan mukana joka tapauksessa:


7 kommenttia:

 1. Pitkään aikaan en ole sua nähnyt. Nyt edes näin blogissa"tapaamme". Siellähän Kaisa oranssissa nätissä kesäasussa iloisen näköisenä. Ja taas Kokkolaan,mä en nyt enää uskalla antaa ohjeita Samin suhteen Kokkolan-reissulle,ties mitä siitä seurais! Mukavaa,rentouttavaa reissua nyt kuitenkin!

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava kesäpusero :)
  Lähettelin torstaina sulle ne vaihtolangat, pakettina läksivät.
  Oikein kivaa lomamatkaa !

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka ihanan raikkaan värinen pikku pusero :)

  VastaaPoista
 4. Ihana, kesäinen pusero! Kyllä se kesä sieltä tänäkin vuonna vielä tulee, ihan varmasti (opettelen tässä juuri positiivista ajattelua...)ja pääset käyttämään neulettasi palelematta!

  VastaaPoista
 5. joo no me nyt ollaan täällä keskipohjanmaalla niin vaatimattomia et ei me itteemme turhanpäiten mainosteta. :) ei vaan jotenki kai tuntu et olin jo juhlinu synttärit edellisenä päivänä..

  VastaaPoista