sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Klubiin tekisi mieli

Viime päivinä the juttu nettineulonnassa ovat olleet TitiTyyn ja SecretWoolin uudet lankaklubit. Moni on niihin jo liittynyt, erityisesti sukkalankaklubit tuntuvat olevan suosiossa.

Minä en niin paljon sukkalankoja käytä, että siihen liittyisin (mutta siitä huolimatta: haluatteko korjata Sukkasatoa tulevanakin syksynä? :). "Tavallisen" langan klubi kuitenkin kiinnostaa.

Ongelma on vain se, että apurahailevalla freelancerilla, joka koettaa venyttää apurahaansa mahdollisimman pitkälle ajalle ja samalla hakee epätoivoisesti töitä, ei kerta kaikkiaan ole kuuttakymppiä ylimääräistä. Onneksi ainakin TitiTyyllä ilmoittautumisaikaa on heinäkuun puoliväliin - mulla on viisi työhakemusta sisällä ja yksi haastattelu tiistaina, niin että olen varovaisen toiveikas. :)

9 kommenttia:

 1. Mä liityin myös sukkalankaklubeihin ja onneksi niistä tulee lasku vasta myöhemmin!
  Sukkasato vois kyllä taas kiinnostaa, vaikka nytkin on jo puikoilla ja suunnitteilla useammatkin sukat, niin pitää sitä kai taas pukinpussiinkin sukkia tikuta.

  VastaaPoista
 2. Jes, ilman muuta syksyllä sukkasatoa pitäisi korjailla. Tosin mulla taitaa olla koko vuosi sukkasatoa... Taasen puikoilla kolmet erilaiset. Liityin Titityyn sukkaklubiinkin.

  VastaaPoista
 3. Sukkasato kiinnostaa täällä myös. Sukkalankana mulla taas on yleensä seiskaveikka, joten klubit jää väliin. Sitten myöhemmin tietysti kyllä harmittaa, kun katselen kaikkia ihanuuksia muiden blogeissa...

  VastaaPoista
 4. Tottakai sukkasato kiinnostaa täällä myös.Sillä sukkia pitää taas tehdä suvulle.Sukkalanka klubija vielä mietin...

  VastaaPoista
 5. Sukkasadon kerääminen kiinnostaa täälläkin :) Klubiin ehdin jo liittyä, yllätysvärit ja sukkalankaa. Varmaan mieluisia paketteja tulossa :)

  VastaaPoista
 6. Tätäkin voisi sukkasatoilu kiinnostaa taas syksymmällä. Oli se niin kivaa :)

  VastaaPoista
 7. Viime vuosi oli ensimmäinen osaltani sukkasadossa, mutta niin mukavat muistot siitä jäi, että lähden mukaan, jos se järjestetään taas syksyllä.. tänä vuonna sukkia on tosin tikuteltu jo mukavasti, peräti 13 paria ja kaksi paria on keskeneräisinä puikoilla (pahasti näyttää siltä, että ovat kohta jopa ufoutumassa..iikk!!!), joten jospa nekin saisi viimein valmiiksi..

  VastaaPoista
 8. Juu juu sukkasatoa on täällä jo odoteltukin... mua kun vaivaa krooninen sukkamania. Jatkuvasti pitää olla sukat tai kahdet...tai kolmet... puikoilla. Ja kun klubiinkin liityin, niin varmasti on sukkia tulossa jatkossakin.

  VastaaPoista
 9. Joo, ehdottomasti haluan mukaan sukkasatoon :)

  Ilmoittelehan (vaikka nyt blogissasi) josko satoilu järjestyy :)

  Hyvää ja iloista kesää!

  H

  VastaaPoista