tiistai 15. huhtikuuta 2008

Jujutettu

Tulipa se uusin The Kirja tänään minullekin! Siis näköispainos Eeva Haaviston kirjasta Sata kansanomaista kuviokudinmallia.

Juuri eilen jätin Juju-kirjakerhoon kysymystä siitä, onkohan kirjaa tulossa. Minä kun valitsin maksavani sen laskulla, ja kirjakerhon sivulla vakuutettiin että sähköpostiini kolahtaa tieto, kun kirja on lähetetty. Mitään tietoa ei ole tullut, ja kun eilen kävin omilla sivuillani, kirjan kohdalla luki "toimitetaan" ja maininta "maksa avoimet laskusi verkkopankissa". Mitä en voinut tehdä, kun siellä ei POPpia ollut.

Mutta hyvin kävi, en joutunut nuolemaan näppejäni vaikka huhutaan, että painos on jo loppumassa. Ei taida WSOY:tä harmittaa, että neulojien painostuksesta otti tämän faksimilepainoksen, ei... :D

Kirja menee huomisen neuletapaamisen jälkeen (yritän ehtiä paikalle edes piipahtamaan) turvaan siihen muuttolaatikkoon, jossa lukee "Neulekirjat". Mutta toki sen selasin läpi. Hirmuinen määrä kirjoneulemalleja Jalasjärveltä, ei ainoatakaan Lapualta. Mitenköhän tämä pitäisi ymmärtää? ;)

3 kommenttia:

 1. Minoon kans maksanut jo jujusta tilaamani kirjat, mutta siellä oma sivu-osiossa lukee aina vain että maksettu 0€ ja maksamatta sen ja sen verran ja että eräpäivä tällöin ja tällöin...ihmeellistä. Kun saan sen kiintiön eli 2 kirjaa ostettuna täyteen, eroan kyllä kiireen vilkkaa ko. kerhosta.

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun tuot kirjan neuletapaamiseen. Minkähän kokoinen se sun neulekirjamuuttolaatikko on?

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä pakkaamiseen :)!
  Muistahan aina välillä lepuuttaa muuttorasituksen väsyttänyttä neulojaa pienillä neulomisterapiatuokioilla!! (jos et ole pakannut puikkoja ja lankoja liiankin hyvin....)

  VastaaPoista