maanantai 7. huhtikuuta 2008

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa...

Urheilu, tai paremminkin penkkiurheilu, valtaa toisinaan neuletapaamistemme kantapaikan Framen. Niin viime viikollakin. Kun tiesimme asiasta ajoissa etukäteen, haimme korvaavia ratkaisuja.

Hekku hommasi meille erinomaisen biletyspaikan erään firman kahvihuoneeseen. Koska sinne olisi joka tapauksessa pitänyt ottaa omat eväät, päädyttiin nyyttikesteihin.

Tellun mielestä pöytää olisi pitänyt kuvata sitten kun lampussa oli valo, mutta minä sanoin että parempi näin, alatte muuten kadehtia! :)


Syömisen lomassa neulottiin ja neulomisen lomassa syötiin. (Julkaisen nämä kuvat ilman kenenkään tikkuajan lupaa, joten jos ette halua esiintyä täällä, hihkaiskaa!)


Mukana oli monta "uuttakin" osallistujaa - tosin jo blogimaailmasta tuttuja. Tässä ollaan vielä vakavina, mutta esittelykierros ja sitä seuranneet erinäiset päivänpoliittiset keskustelut saivat kyyneleet valumaan pitkin poskipäitä ja mahan kouristelemaan... Otetaan joskus uusiksi!


Olen minä vähinsä neulonutkin, itse asiassa yksi huivi ja toinen MarioMyssyni ovat vielä kuvaamatta. Mutta työ päivisin ja uuden asunnon etsintä ja sen löydyttyä viime viikonloppuna aloitettu pakkausrumba ovat vieneet mehut. Yritän kuitenkin...

Ai niin, tänä vuonna KIP-päivää (knitting in public) vietetään 14.6.2008. Mitä kivaa keksitään?

4 kommenttia:

 1. Hei, nyt vasta kommentoimassa täällä....kyllä kaksi vyyhtiä Ilun sukkalankaa riittää hyvinkin Clapotikseen :) Tein omaani niitä suoran osuuden toistoja tosi paljon...en edes laskenut niitä*virn*

  Onnea teille molemmille uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
 2. Hermo meni!
  Etsin just MagKnitsia ja hoksasin että se on iäksi mennyttä. Suurin hätä on sen takia, että se sun seesamitakinohjehan oli sieltä! Enkä tietenkään tulostanut sitä..
  Eihän sulla satu olemaan sitä ohjetta vielä tallessa?

  VastaaPoista
 3. Kiva, sulla on kuvia nyyttäreistä, mullakin oli siellä kamera mukana vaan enpäs muistanut kuvata..mukavaa oli ja paljon oli herkkuja mitä maistella :)

  VastaaPoista
 4. Kiva nähdä edes kuvia, kun en itse päässyt paikalle... On teillä ollu syömistä! ;D Ehkäpä ens viikon tapaamiseen pääsisin mukaankin.
  Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista