maanantai 14. tammikuuta 2008

KIITOS!


Kiitos Johanna, SatuH, Helmis, Teisa, SeijaP ja Talutin! Ettepäs tiedä, miten otolliseen maaperään tätä nykyä kaikki kehu ja kiitos uppoaa. Olen kiitollinen!

Myös Tuumooksiin sain tämän uusimman blogipalkinnon ja siellä jo listasinkin kymmenen uutta palkittua. Aioin tehdä tänne Kerälle oman, käsityöpainotteisen listan, mutta tulin toisiin ajatuksiin.

Viime kuukaudet ovat olleet minulle monessa mielessä todella raskaita. En ole jaksanut blogata, en lukea blogeja enkä varsinkaan kommentoida niin paljon kuin olisin halunnut. Neulominenkin oli välillä lamassa.

Tästä huolimatta te uskolliset olette tulleet Kerälle, kommentoineet ja rohkaisseet, muistaneet minua vaikka olenkin pysytellyt hiljaa sopessani. Haluan kiittää jokaista tässä blogissa kävijää ja kommentin jättäjää - te todella pelastatte päiväni!

Seuraavalla kerralla kerron jostakin, joka osoitti suomalaista sisua vaikka tuli lahden eteläpuolelta. Lumimaisemassa oli tarkoitus ottaa valokuvia, mutta se lumi vielä puuttuu...

J.K. Kun pitkästä aikaa seikkailin Blogistaniassa, törmäsin kevään 2008 Salainen Neuleystävä -tempaukseen (josta kaikki muut varmaan ovat jo kuulleet, hm). Itse taidan jättää tällä kertaa väliin vaikka ehkä myöhemmin harmittaakin, mieliala ei nyt kaipaa mitään ylimääräisiä deadlineja. Ei ole reilua ystävää kohtaan ellen jaksaisi olla täysillä mukana.

5 kommenttia:

 1. Samaa tuosta SNY:stä mietin minäkin. Kiinnostaisi ja varmasti sitten myöhemmin harmittaa jos en lähde mukaan, mutta on niin kiire ja väsy, etten tiedä jaksanko. Pitää miettiä.

  VastaaPoista
 2. Kaisa,ei kiinnostava blogi ja ihminen sen takana unohdu, vaikka välillä olisi hiljaisempaa, kun suosikkilista päivittyy, niin sieltähän se Kerällä aina uudestaan löytyy.Väliajalla ei lopulta ole merkitystä,tärkeintä on se hetki kun juttu taas aukeaa. Me kirjoitamme,luemme,kommentoimme silloin kun on oikea aika.Nyt se taas on. Iloa ja valoisaa päivää.

  VastaaPoista
 3. Täällä vielä myöhästyneet kukkaset sinulle!

  VastaaPoista
 4. Yhdyn Catariinaan siinä, että ei blogin seuraaminen mullakaan siihen lopahda, jos kirjoitustahti välillä hiipuu. Eiköhän noita hiljaisempia kausia tule itse kullekin aina välillä.

  Mä päätin myös jättää sny:n väliin tällä kertaa. Päätin, että saan nyt sitten hyvällä syyllä ostaa itse itselleni jotain kivaa sillä 60e+postikulut -summalla :)

  VastaaPoista
 5. minä vielä tuumailen lähtisinkö mukaan uudelle sny-kierrokselle vaiko enkö..viimeksi oli kyllä tosi kivaa mutta en tiiä..nyt kun on muutakin menossa, kaulauhuivivaihtoa ja sky:ssäkin oon mukana..

  VastaaPoista