maanantai 10. syyskuuta 2007

Vieläkin sillä on sitä rumaa lankaa...

Lämpöinen kiitos sukkatsemppauksesta! On se oikeasti ihanaa, että makuja on niin monia. Minun silmääni tuo raitojen väritys näytti aivan karmealta, mutta moni ilmeisesti tykkää... Ja hyvä niin!

Kun lankaa jäi ja kummitytön nimipäivä lähestyy, niin paketin täydennykseksi pyörittelin Fabelin lopusta pikkuiset kämmekkäät. Sain idean Marja-Leenan poikittain virkkaamista kämmekkäistä: neuloin kämmenosan siis poikittain ja ompelin sauman jättäen peukulle reiän. Sitten resorit ranteeseen ja sormiosaan ja pätkä peukkuakin. Toivottavasti sopivat 11-vuotiaan käteen.


Lankaa jäi edelleen pieni nöttönen. Joko väkerrän siitä hiuspannan tai säilön sen jämälankapussukkaan - haaveeni on joskus vielä neuloa Anu Harkin Puikoissa!-kirjan ohjeella jämälankatakki...

Kivaa maanantaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Carnstudion sivuilla on Fabelista neulottuja puseroja, joihin on käytetty kaikenvärisiä lankoja, joten ei tuo ole pelkää sukkalankaa.

  Mehän voitaisiin joskus porukalla järjestää jotkut langanvaihtopäivät "tuo tullessa vie mennessä"-tyyliin.

  VastaaPoista
 2. Kyllä on kivat noi kämmekkäät ja ne Fabelista sukat on ihanat! Jaa,että vauvakuumeko nostais päätä! No,ei muutakuin Samille kaikkee kivaa kuiskimaan...:)Terkuin taas:Intsu

  VastaaPoista
 3. Hauskat kämmekkäät! Varmaan on 11-vuotiaan mieleen (olis tällaisen ikinuoren kolmikymppisenkin).

  VastaaPoista
 4. Kämmekkäät ovat hauskat.
  Mulla on samaa Fabelia, olen mallia kovasti miettinyt, garnstudion sivuilla myös ahkerasti vieraillut. Siellä olisi ne poikittain neulotut sukat.
  Calorimetry tai mikä se pää panta olikaan tulee kivan näköinen. Sellaisen olen nähnyt Fabelista neulotun.
  Arvaamattomia ovat nuo pätkävärjätyt.

  VastaaPoista
 5. Olet haastettu!

  En kyllä yhtään tarkistanut, joko sulla mahdollisesti on tämä haaste (vaikkapa tuumooksissa), mutta ota tai jätä :).

  VastaaPoista