tiistai 11. syyskuuta 2007

Jotain ihan muuta

Heh, kun luin tämän Helmiksen jättämän haasteen, mieleeni tuli vanha Roope-setä-sarjakuva. Muistattehan sen, jossa Roope on juuri uinnilla rahasäiliössään, kun joku tuttava soittaa ja kutsuu hänet tule sellaisena kuin olet -partyihin. Roope miettii hetken, mutta viimeisessä kuvassa hovimestari kärrää hänet sisään juhlahuoneistoon kylpyammeessa joka on täynnä kolikoita.

Ideana on siis tämä:

Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä
.

Tämän päivän disaini koostuu Lindexin pöksyistä, Seppälän halpisrintsikoista, 60 denierin mustista legginseistä joissa harmaita täpliä, pinkki-kelta-raidallisista puuvillapolvisukista, mustasta farkkuhameesta ja tietenkin Knittyn puserosta. Ulkona liikkuessa käytin Knittyn hupparia takkina ja jalassa olivat Anttilan alelaarin Celtics-avokkaat sekä käsivarrella keikkui palmikkolaukku.

Niin että eikös vain ollut sopiva asu neulojalle... Tyylikkyydestä voidaan tietysti keskustella! ;)

Haastan vastaamaan tähän meemiin Teisan, Jonskulaisen ja Lean. (Helmiksen esimerkin rohkaisemana tyydyn kolmeen. :)

1 kommentti:

  1. Nyt mä muistan, mitä mun piti sulle aiemmin kommentoida! Niitä vaaleanpunaisia sukkia tietenkin! Niiden mallineule muistuttaa minusta vähän Aili - lapasten selkämystä. Siis sitä kädenselkämystä.

    VastaaPoista