lauantai 7. huhtikuuta 2007

Avunpyyntö

Riemullista ylösnousemuksen juhlaa kaikille! Tahtoo jäädä toivottelu täällä Kerällä, kun "varsinaiset" toivotukset tulevat tuonne Tuumooksiin.

Pitkänäperjantaina annoin puikkojenkin levätä, mutta nyt pää kihisee ja sormet kutisevat taas ideoita. Rustika muuttui villatakinalusta ponchoksi, josta saatte varmaan piankin kuvaa. Alpakasta on syntymässä bolero. Ja kesken edelleen bambu- ja Tennessee-kesäpaidat...

Mutta nyt minulla on ongelma. Kuten ehkä muistatte, ostin viikko sitten Kauhavan Kangas-Aitan käsityöklubissa ollessani kuusi kerää tätä ihanuutta, Milla-mohairia:


Nyt olen sitten epätoivoisesti koettanut miettiä, mitä siitä tekisin. Erään kirpparilöydön, 80-luvun Uuden Käsityökerhon viuhkamallinen paitaohje tuntuu kivalta, mutta toisaalta en tiedä haluanko aitoa kasari-mammuttipaitaa ja osaanko myöskään kaventaa ohjetta tämän vuosituhannen tyyliseksi...

Olen koettanut hakea mohair-paitojen ohjeita, mutta tunnun törmäävän vain huiveihin. Osaako kukaan vinkata, millaisen kivan kesällä-lämmittävän paidan tästä voisi tehdä?

4 kommenttia:

 1. Pääsiäisiloa Ylösnousseen askelissa Sinulle toivottelee famu.-Enpä tiedä ohjeita tuolla langalle,mutta jostain viime syksystä muistan Seija P:n tehneen juuri tuosta langasta jotain.

  VastaaPoista
 2. Modassa on ollut paljon ohjeita kittenmohairille, en tiedä miten sitten tiheydet.. Mulla on yksi ohje koneelle kopioituna, voin sen laittaa tulemaan jos tahdot.

  VastaaPoista
 3. Kauniin väristä mohairlankaa.

  Drops Desing sivuilta löytyy ohjeita, ja niitä voi selata mm. lankalaadun mukaan.

  http://www.garnstudio.com/lang/fi/kategori_oversikt.php

  Jos laittaa lankalaaduksi Vivaldin tai Viennan, löytyy mohairlankaohjeita.

  VastaaPoista
 4. Omassa blogissani sattuu olemaan yksi suomennettu mohairpuseron ohje. Kuva puserosta löytyy maaliskuun 2006 postauksista (lisätietoa langasta kommenteissa) ja ohje touko-ja kesäkuulta.

  VastaaPoista