perjantai 9. maaliskuuta 2007

Kannattaa katsella ympärilleen!

Edit keskellä.

No niin, nyt minullakin on Modan irtonumero puoleen hintaan. :) Kun kaikki puhuivat siitä, ajattelin että kysessä on jonkin kauppaketjun tempaus. Mutta sehän olikin Moda itse joka puolitti... Lisäksi "sorruin" eilen tilaamaan Modan naistenpäivätarjouksesta puoleen hintaan. Kiitos vinkistä, Kangaskasa!

Shoppasin äsken villisti Samin kotipaikkakunnan ruokakaupassa. Löysin lisää tummanpunaista Woolia villapaitaani varten - sitä sävyä ei enää Lapualta saa mistään. Löysin Modan puoleen hintaan. Ja hiplasin elämäni ensimmäisen kerran Hippyä, sitäkään ei Lapualla myydä. Sen sijaan en löytänyt lisää omenanvihreää Huopasta, jota Liiveristä saa... Hauska miten kauppojen valikoimat poikkeavat toisistaan.

Olen etsinyt itselleni limeä/omenanvihreää välikausitakkia, turhaan. Lopulta hermostuin ja hain säkillisen vihreää Huopasta. Nyt Novitan vuoden 2005 talvinumeron kahta mallia yhdistelemällä kokeilen tehdä itselleni huovutetun takin. Jänskättää... Hyviä ohjeita otetaan vastaan...

6 kommenttia:

 1. Oletko huomannut, että Novitan ohjeissa on Huopsasta tehty takki
  http://www.novitaklubi.fi/content.php?content_name=neulemallit&mallino=1067
  Talvi 2005 lehdessä siis. Kokohan on kyllä varmasti sinulle iso. Mutta jos jotain osviittaa.
  Hyvää viikonloppua sinulle ja Samille

  VastaaPoista
 2. Juuri tuo on toinen niistä ohjeista joita sovellan! :) Mutta isohan se, joten ennemminkin nojaan toiseen vastaavaan, oliko se nyt sitten kuitenkin syksyn 2005 eikä viime syksyn lehti jossa olivat tämä ja pusakkamallinen huovutettu takki... Saa nähdä tuleeko takki vai liivit!

  Iloista viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Limen vihreä takki, vautsi! En osaa antaa neuvoja, mutta odotan kuvia tekovaihesita jo kovasti.

  VastaaPoista
 4. Toivotan pitkää pinnaa ja armeliaisuutta itsellesi .. :)

  Toivomme ahkeraa raportointia projektin osalta :)

  VastaaPoista
 5. Mä menin tilaamaan Modan ½ vuotta samaan hintaa, kuin tarjouksessa olisi nyt saanut koko vuoden. Tosin luvattiin kylkiäisenä käsityökirja ja juhlanumerolehti. En ole vielä saanut kylkiäisiä....yksi lehti jo tullut. Menin halpaan ja tilasin puoleen hintaan myös Suuren Käsityölehden vuodeksi. Maksaa 42 euroa vuosikerta ja siinäkin oli jotain kylkiäisiä. :)

  VastaaPoista
 6. Hui! Kuulostaapas aika hurjalta puuhalta. Mielenkiinnolla sekä peukalot ja varpaat pystyssä jään odottelemaan kuulumisia Huopastakkirintamalta :).

  VastaaPoista