keskiviikko 14. helmikuuta 2007

Onni kääntyy

Oi, nyt on jo parempi olo!

Sain nimittäin vihdoin ja viimein minäkin ilmoitettua meidän Ihmenelosten hamsteriblogiin valmiista töistä.

Töissä olen kahvitunneilla ahkeroinut niitä äiti Teresan peittotilkkuja, valmiina on kolme 18 x 18 cm lappusta ja lankaa kulunut niihin yhteensä 90 grammaa. (7 veljestä paksuudesta päätellen, vyötteet ovat kadonneet joskus vuosien aikana...)

Enkä minä huovuttamisesta eroon pääse - ei sillä, että tahtoisinkaan! Vajaa kerä valkoista Huopasta, sinisen Huopasen loppu ja lopuksi peukunpäihin "paikkavärkiksi" valkoista Fritidsgarnia - tässä tulos.


Aioin lahjaksi mutta päätin pitää itse, sen verran näkyy että on "varaosista tehty". Sitäpaitsi tarvitsen toisetkin lämpimät tumput roosanväristeni lisäksi.

Ja opin tänään uuden asian: ei kannattaisi kuvata käsitöitä viininpunaisella päiväpeitolla... :)

4 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää! Paketti on tulossa, vaikka ei nyt ystävänpäiväksi ehtinytkään. Joten jos maltat vielä muutaman päivän odotella, niin... :)

  t: salainen neuleystäväsi

  VastaaPoista
 2. Tunnen itseni surkeaksi laiskimukseksi, kun käsityöt ovat jääneet vain ajatusasteelle. Toivotaan, että pikkuhiljaa kipinä syttyisi. Kauniin värisiä nuo Äiti Teresan neliöt ja hienot huovutetut kintaatkin siinä sivussa taas valmistuneet! :)

  VastaaPoista
 3. SNY, nyt minä en nuku muutamaan yöhön ... Kiitos jo etukäteen! :D

  Tarjuska, älä ota paineita! Mulla meinasi koko käsityöläisyys kaatua kun tuntui ettei ole aikaa ja muutenkin kaikki tökki... Mutta kyllä se tästä, pikku hiljaa. Joskus on vain hyvä pitää taukoa!

  VastaaPoista
 4. Hienostihan sinä tuon laukun vetoketjun kiinnitit! Jos minä sen olisin tehnyt, siitä olisi tullut katastrofi. Eipä silti, niin olisi tullut laukustakin.

  VastaaPoista